Her hafta All star ve Flying six alıyor Zoro reis dkkdmdGörüyorum ki Zoro yine ana yemekten önce atıştırmalık olarak flying six alıyor.
Her hafta All star ve Flying six alıyor Zoro reis dkkdmdGörüyorum ki Zoro yine ana yemekten önce atıştırmalık olarak flying six alıyor.
Az bile dövmüşler muşmula kafalıyı.O değil de Orochi momo’yu fena tokatlamış.
Kanjuro değil miydi o yav? Vicdansız kendisinden kaç yaş küçük çocuğu dövüyor.O değil de Orochi momo’yu fena tokatlamış.
Zaman yolculuğu yaptığı için çocuk değil, çocuk adam sayılıyor.Kanjuro değil miydi o yav? Vicdansız kendisinden kaç yaş küçük çocuğu dövüyor.
Hiç üzülmedim.Az bile dövmüşler muşmula kafalıyı.
Oden gittiğinde salya sümük ağlamıyor muydu nasıl ne alaka?Marco ile nasıl beraber yolculuk yaptilarsa Shanks ile de yolculuk yaptılar.Shanks ne alaka ? Savaşı bitirdi diye her sıkıştığında ona gidilecekse gel koltuğa otur diyelim dert tasa bitsin.
Keşke kaldırım taşı ısırtsaymış Kanjuro. Az bile dövmüşler çocuk adamı, utanmadan bilmiş bilmiş konuşmaya çalışıyor hala.Hiç üzülmedim.
Kanjuro'da zaman yolculuğu yaptı.Yani vicdansıız.Zaman yolculuğu yaptığı için çocuk değil, çocuk adam sayılıyor.