İyiymiş bu. xD Fikirleri alalım 10 dakikada birkaç versiyon çıkarırız gibi.Ölsen bile ölme Luffy-kun.
-Marco
İyiymiş bu. xD Fikirleri alalım 10 dakikada birkaç versiyon çıkarırız gibi.Ölsen bile ölme Luffy-kun.
-Marco
Defterden silme mevzusu değil. Serinin bir çok yerinde benzerlerini gördüğümüz bir mevzunun bu kadar büyütülmesini anlamıyorum. Izo gitmek istemiş olabilir. Belki isteğini kendine saklamıştır.İzou da mı gitmedi? İzou da mı defterden sildi Oden'i? Küçük bir kardeşim var deyip de gitmedi mi 20 yıl boyunca? 20 yıl, 20.
Sorma, Shanks rezil. REZİL diyorum bak. Sanırım daha önceden yazmadım. REZİLŞanks beraber yer paspasladığı Buggyi hiç aramış sormamış yazıklar olsun ona.
Boşuna yavşanks demiyoruz.Defterden silme mevzusu değil. Serinin bir çok yerinde benzerlerini gördüğümüz bir mevzunun bu kadar büyütülmesini anlamıyorum. Izo gitmek istemiş olabilir. Belki isteğini kendine saklamıştır.
Sorma, Shanks rezil. REZİL diyorum bak. Sanırım daha önceden yazmadım. REZİL
Ahaha.Cumaya gittim gelicem
-Marco
Saçma olmasa bu kadar konuşulmazdı .dSaçma sapan bölümden yine 51 sayfa muhabbet çıkmış.Helal olsun
Yasopp baba gibi babadır. WB çakma baba olduğundan babalığı da bi çakma Allah affetsin. Dünya geneli Yasopp gibi baba dolu. WB gibi çakma babalarsa anca kurgu icabı olur.Yasopp sefilinden bahseden yok.WB dışarıya kapalı olan,kimsenin içerde ne olup bittiğini bilmediği bir adaya gidip nasıl Oden'i kurtaracak yahu.Sengoku bile Oden'in yaşadığını sanıyor hele.O kadar dışarıya kapalı Wano.
Haticeye değil neticeye bakmak lazım. Adam neticeyi hazırlamak için haticeden fedâkarlık yapıyor, bence makul.Yediği her halta kılıf bula bula bu seviyeye düştük. Bundan aşağısı magma. Magmaya düşüsice Oda.