Bunu gördüm. Gayet normal karşılmışsın dedim hatta.@Dracule Bu kadarı yeter bana.
Page One düşük ihtimal bence. O olsa ilk dövüşlerinde bi güzel döverdi Sanji'yi. Suit ile baskın olan Sanji'ydi. Her rakibin önce bir ayar çekmesini düşünelim.Şimdilik nihai rakibi Page One olacak gibi gözüküyor. Bir ihtimal bir de Daifuku ile dövüşür. Drake özel durumun dolayı zor gözüküyor. Ama bir açıdan olmasını da istemem çünkü Oda Drake'i yedirmez dövüş yarım kalır. Sanji bu arcı da dövüşsüz tamamlamasın artık.
Queen olsun isterdim ama Luffy ile dövüşüyormuş sanırım. Dövüş esnasında Sanji gelirse bu pisliği ben alırım sen devam et diyebilir Luffy'e. Keşke öyle olsa Amin : )Page One düşük ihtimal bence. O olsa ilk dövüşlerinde bi güzel döverdi Sanji'yi. Suit ile baskın olan Sanji'ydi. Her rakibin önce bir ayar çekmesini düşünelim.
Nolur Vista gelmiş olsun.....Marco neko.filan ucarak mı geldi yoksa gemiyle mi eğer gemiyle geldilerse vista Diamond filan da geldi mi acaba.?
Güldürme! Bu ciddi bir konuÇökmüş kadın ya yazık.
@Mike Ban D. Ace Chopper Sama yargılayacak.
Wano bitene kadar seriye ara vermeye karar verdim. Aynı şeyleri çizip duruyor adam.
Daha haklı bir yorum görmedim..Wano bitene kadar seriye ara vermeye karar verdim. Aynı şeyleri çizip duruyor adam.