Sbs'de söylüyor.( hangisi diye sorma bilmiyorum)Kanka o bilginin geçtiği manga sayısı kaç?
Evet böyle bir durum söz konusu ve bunun olma olasılığı çok yüksek. Bu Malezyali mi Vietnamlılar mi ne bunun üzerine çok düşmüşler. Yumurtadan Marco çıkan civciv şeklinde çizimler paylasiyorlar bunu gören shanks seviniyor filan foto da. Yanına da ace koymuşlar. Arkada da kafasında soru işareti olan Teach in öldürdüğü karanlık meyvesini çaldığı adam duruyor.Oha Roger ın gemideki yumurtada Marco çıkıyormuş birde
25 dk önce kardeşimle şu konuyu tartışıyorduk bir şeytan meyvesi yemiş bir balıkadam olsaydı ve denize batsaydı ne olurdu demiştim.Şu an hayatımın amacı bitmiştir benim için,intihar etmeye gidiyorum. ARİVEDERÇİ!Sbs'de söylüyor.( hangisi diye sorma bilmiyorum)
Yarı balıkadam diye düşünüyordum ama sbs'de tam balıkadam diyordu sanırım. Muhtemelen deniz görmeye görmeye uvuzları körelmiştir. Bu arada konuyu genel tartışma da sorsan daha iyi olacak. Boş yere burayı işgal etmeyelim.Bir de Jack nasıl insana çok benziyor bu anlamadım. Delinger'de öyle bir tipti galiba, ya ayrı bir toplumdan aynı Kokoro-san gibi ya da insanların arasında ola ola kara insanlarına adapte olmuşlar da olabilir.
One Piece'de melez kişilerde mevcut yanlış hatırlamıyorsam Dellinger'da onlardan birisiBir de Jack nasıl insana çok benziyor bu anlamadım. Delinger'de öyle bir tipti galiba, ya ayrı bir toplumdan aynı Kokoro-san gibi ya da insanların arasında ola ola kara insanlarına adapte olmuşlar da olabilir.
Kaptansız olunca böyle oluyor.Katakuri gelse o şelaleden nasıl düşecektiler Oda akıllı adam. Getirmedi Wano'ya. Bari Katakuri'nin de içine etmiyeyim diye.