Marco King'i alsın.Başka birşey istemiyorum.
Aynı şeyi BigMom'un kimonosu hakkında düşünüyorum .Eğer söylenenler gerçekse çok sevineceğim. Çünkü bıkmıştım artık her bölüm öncesinde Marco gelecek mi acaba geyiğinin yapılmasından. Gelsin de, kurtulalım.
Marco neden geliyor, onu da anlamadım. Daha iki gün önce yaşadığı yerdekileri korumak istediğini ve bu yüzden gelemeyeceğini söylemişti. Ortada Weevil tehlikesi de vardı. Bu bilgi ışığında Weevil'in yakalandığını düşünebiliriz.Marco geliyor asın bayrakları asın.
Weevil en son Marco'nun olduğu adada mıydı? Sanki benziyordu.Marco neden geliyor, onu da anlamadım. Daha iki gün önce yaşadığı yerdekileri korumak istediğini ve bu yüzden gelemeyeceğini söylemişti. Ortada Weevil tehlikesi de vardı. Bu bilgi ışığında Weevil'in yakalandığını düşünebiliriz.
Dış dünyada işler hızlı gelişiyor sanki. Nekomamushi çoktan gelmesi gerekirdi o konuşmadan sonra ama daha gelemedi öte yandan Marco'ya haber ulaştı da sonradan yola çıktı ve hemen geldi öyle mi? Garip.Marco neden geliyor, onu da anlamadım. Daha iki gün önce yaşadığı yerdekileri korumak istediğini ve bu yüzden gelemeyeceğini söylemişti. Ortada Weevil tehlikesi de vardı. Bu bilgi ışığında Weevil'in yakalandığını düşünebiliriz.