Kid'in basic atağında ağzı burnu dağılmış.Killer bile bunu gömebilir kulak kapamayla.Zurna tehlikeli adam 5 dk dayanır :d
Kid'in basic atağında ağzı burnu dağılmış.Killer bile bunu gömebilir kulak kapamayla.Zurna tehlikeli adam 5 dk dayanır :d
Adamı ikiye böldü 0 hasar yedi Kizaru bilse çok daha başka şeyler olurdu.İki yıl önce de haki biliyor olabilir Zurna.
Borsalino reis acımaz gelişine koydu mu voleyi feleğini şaşırtır
Kanka tayfa büyük çoğunluğu değişti.değişmeyenler Brook,Chopper ve Franky. Diğer değişenlerden Robin hariç ara sıra hepsi soğutmaya başardı E.Oda. Zoro ağır kasıntı biri olmuş,Sanji'nin bazı ağırlıkları gitmiş,Nami -Oppai ecchi bro!! diye takılıyor. Tabii çok kötü olmadı ama karakterde bir şeyler değişmiş bende çözemedim eski tadı azalmış ama yine de diğerlerine nazaran iyi. Luffy yine komik; Lakin sadece yemek ile mizahı öne çıkıyor ve kendisi ile ilgili zengin mizahı sınırlandırılmış gibi hissiyat veriyor.Usopp çizimi değişip daha karizma olduğuyla mı alakalı karakterin aşırı çocuksu yönleri çok düşmüş hele ki Luffy ile çocuksu davranışları yok olmuş. (((((((((Yemin ediyorum bu adam bilerek yapıyor. Amacı Sanji'den nefret ettirmek.
Bence Sanji'nin Nova sayılmama sebebi daha önce ödülünün artmaması sebebiyledir. 100 m. barajdı ve tayfadan 1 ödül gerideydi yalnış hatırlamıyorsam Sanji. Baktığımızda şu anda ödül olarak Nova düzeyinde hatta bazılarından daha fazla bile olabilir. Hem de Suit öncesi. Bege'nin Kaptan olarak bile sahip olduğu ödül ortada. Sanji'den üstün olduklarına emin olduğum kişiler sadece Luffy, Kid, Law ve Zoro diğerleri tartışmaya açık bence.Ben Sanji o jenerasyona dahil edilmediği için belirgin bir savaş olana kadar bunu savunacağım.
Bence bizim forum sırf ana karakterler bizim tayfa diye karakterleri olduğundan bir iki tık yukarıda görme eğilimindeler.