Dünya'yı gez Lolonoa. Wano hariç (bu kısım editörler tarafından kesiliyordu)Mihawk nereye geliyor ya.. Sözleşmesi olmasaydı Marineford'a bile gelmeyecekti. Sözleşme gereği Beyazsakal'ı test etmeye kalkan adam...
Dünya'yı gez Lolonoa. Wano hariç (bu kısım editörler tarafından kesiliyordu)Mihawk nereye geliyor ya.. Sözleşmesi olmasaydı Marineford'a bile gelmeyecekti. Sözleşme gereği Beyazsakal'ı test etmeye kalkan adam...
Kaptanı emretmiş gidelim diyeŞimdi Zoro niçin kaçıyor?
İşte Kaido'ya dalacaklarmış, Apoo'dan hasar yemeyelim diyorlar. Odanın akılları hep bunlar.Şimdi Zoro niçin kaçıyor?
Güzel de ben fanart sevmiyorum.
Luffy'nin gözü dönmüş fanlarından kurtuluş yok xD
Ace kaçmayınca kaptanını dinlemedi der gömerler.
Zoro kaptanı emrettiğinde kaçınca kaçtı diye gömerler.
İşin kötü tarafı bu çocuk daha önce de kaptanı emretti diye yapmıştır böyle bir eylem, yazık gerçekten karakter eleştirmek ne kadar küçük seviyelere indi
Bu bölüm olanlar hoşuma gitse de ( dörtlünün kaçma sahneleri ) Kid bu bölüm kötüydü. Apoo'ya kinin var adam her şeyin sebebi, ardından vuruyorsun ona rağmen karşılık verip zurnalıyor seni. Üstüne de sonra kaçırtıyor oradan.Reis Zoro ve Luffy'i boş ver. Kid zurlanmış bide bir panelde Luffy, Kid'i korumuş. xd
Kaptanı emretmiş gidelim diye
Reyiz güzel kaçıyor. Zoro kaçmaz.İşte Kaido'ya dalacaklarmış, Apoo'dan hasar yemeyelim diyorlar. Odanın akılları hep bunlar.
La ne Zorosu Red, ben oradaki 4 nova ve tabi haliyle Odaya çatıyorumLuffy'nin gözü dönmüş fanlarından kurtuluş yok xD
Ace kaçmayınca kaptanını dinlemedi der gömerler.
Zoro kaptanı emrettiğinde kaçınca kaçtı diye gömerler.
İşin kötü tarafı bu çocuk daha önce de kaptanı emretti diye yapmıştır böyle bir eylem, yazık gerçekten karakter eleştirmek ne kadar küçük seviyelere indi