Ben zaten inanmamıştım başından. Zoro kim yıkımcı kim.Ulan tüm spoiler tek kaynaktan çıktı, sadece Luffy&Zoro kısmı sahte çıktı. Hayattaki şansım.
RS Sanji net gömer Apoo'yu.
Ben zaten inanmamıştım başından. Zoro kim yıkımcı kim.Ulan tüm spoiler tek kaynaktan çıktı, sadece Luffy&Zoro kısmı sahte çıktı. Hayattaki şansım.
RS Sanji net gömer Apoo'yu.
Vallahi gömer.Ben zaten inanmamıştım başından. Zoro kim yıkımcı kim.
Sanji'nin herhangi bir nova ile karşılaşması hüsranla biter onun için, bana göre.Vallahi gömer.
Sanji Apoo'nun yaptığını daha rahat yapar bizimkilere.Görünmez adamdan dünyan kararana kadar dayak yersin.Sanji'nin herhangi bir nova ile karşılaşması hüsranla biter onun için, bana göre.
Sanji o suitle bu kadar zarar almaz bence. Franky de etkilenmez o kadar. Tam Franky'nin rakibi. Buna Kizarunun geçirmesi gibi vericen lazeri vericen lazeri.RS Sanji net gömer Apoo'yu.
Novaların yarısına şansı var. Çok gömmüşsün.Sanji'nin herhangi bir nova ile karşılaşması hüsranla biter onun için, bana göre.
Bunu kesinleşmeden önce yazacaktın. Şimdi ben de yazarım.Ben zaten inanmamıştım başından. Zoro kim yıkımcı kim.
RS Sanji'nin savunması en kötü ihtimalle kılıç ile savunma yapmayan Zoro'dan daha iyidir zaten.Onu da geçtim görünmezlik ile başta avlayıp yerden kaldırmadan patlatabilir.Sanji o suitle bu kadar zarar almaz bence. Franky de etkilenmez o kadar. Tam Franky'nin rakibi. Buna Kizarunun geçirmesi gibi vericen lazeri vericen lazeri.