Aynen.Olum Kidi çok karizma çizmiş lan.
Adam kaçıyor lan kaçıyor.
Aynen.Olum Kidi çok karizma çizmiş lan.
Kaçtıkları gerçeğini değiştirecek bir konuşma gelir diyorsun. Bildiğin Apoo arkalarından koşuyor dörtlü kaçıyor la?Reis bu kaçıyor mevzusu konuşmalar düşünce başına patlayabilir benden söylemesi
Fişini çekse şaşırırdım zaten.Gerçi araya girmişler.Yoksa çekebilirdiSeninki fişini çekemedi la ihanet eden adamın, ondan kaçıyor. Ulan bölümde geçmiş yorumlara yönelik o kadar cevap var ki Luffy'nin kaçmasına bile güldürüyor.
Ben yalan söylemeyeyim tek atmasını bekliyordum. Çünkü Oda bu tarz durumlarda karakterleri duygusal olarak öne çıkartıyor. Apoo ihanet etmiş bunca şeye sebep olmuş. Bir de haberi yokken geldi yandan net bir atak geçirdi. Ona rağmen adam kalktı dörtlüyü kovalıyor.Fişini çekse şaşırırdım zaten.Gerçi araya girmişler.Yoksa çekebilirdi
Karakter harcama fakiri Oda hayatta harcamaz Apoyu.Spoiler resimleri karışık gelmiş.Bir tanesinde boğazına yapışmış iken bir sahne sonra kaçarken falan çiziliyor.Bölüm çıksın hele.Ben yalan söylemeyeyim tek atmasını bekliyordum. Çünkü Oda bu tarz durumlarda karakterleri duygusal olarak öne çıkartıyor. Apoo ihanet etmiş bunca şeye sebep olmuş. Bir de haberi yokken geldi yandan net bir atak geçirdi. Ona rağmen adam kalktı dörtlüyü kovalıyor.