Oda bir sbsde daha fazla da olabilir demişti zaten hatta yanlış hatırlamıyorsam 12-13 gibi bir şey demişti. On lafına çok takılmamak lazım.Bu on kişiye kendini dahil etti mi, o kısım net değil. o yüzden bir kişilik daha yer var deniyor.
Oda bir sbsde daha fazla da olabilir demişti zaten hatta yanlış hatırlamıyorsam 12-13 gibi bir şey demişti. On lafına çok takılmamak lazım.Bu on kişiye kendini dahil etti mi, o kısım net değil. o yüzden bir kişilik daha yer var deniyor.
Smoothie o şelale'den çıksa ne canlar yakacak ta...Smoothiyle kapışsın iyidir o zaten filmlerle mangada hep kızları dövüyo bu Zoro, Kuina komplexi midir nedir bilmem Sanjide Jacki alır olur biter biri 3. biri 2. Kumandan ama ödüller farklı tabi. Bu saaten sonra Zoro vs King yada Sanji vs Queen beklememek lazım bence.
Mugiwara 13 teorisi %100 tutacak.Oda bir sbsde daha fazla da olabilir demişti zaten hatta yanlış hatırlamıyorsam 12-13 gibi bir şey demişti. On lafına çok takılmamak lazım.
Meyveyi alması için ölmesi lazım değil mi elemanın kiSonunda Marconun gerçek gücünü görebileceğiz, Weevil Marconun peşinden gelebliyorsa Teach niye gelmiyor acaba meyvesini beğenmediler mi ki Marconun?
Marco'nun ağzına bir kaşık bal çalınmış galiba.
Ayrıca Zoro-Luffy Zoro-Luffy falan bir yerden sonra amacından sapmış bölüm yorumları. Tadında bırakmak iyidir.
Bu kadar aydınlatma kardeşim kör ettin beni Burası Ameriğa da değil ki tazminat davası açıp üç beş yolumuza bakalım, aldığımız zararla kalıyoruz hep.Ben ikna oldum Battal’ın yazdıklarına. Sanji>Zoro artık benim için. Birazdan sende ikna olacaksın...
Doğru söylüyosun ama işte Oda Marcoyla Kingi yüceltecek ya Smoothie kılıç saldırısını kullanmayı hep unutuyor nedense. Hasır şapkalar fazla güçlü rakiplerle karşılaşmıyacak galiba bide Luffy Kaidoyu dövse bile bu deus ex machina yardımıyla olacak gibi geliyor bana. Marco bide Shanks gelirse bizim tayfa kimi dövecek belki uçan altılıyı?Smoothie o şelale'den çıksa ne canlar yakacak ta...
Sanji Kaido’ya dalar kalanların hepsi Sasaki’ye dalar kalanları kınlar temizler tamam işte bitti gittiDoğru söylüyosun ama işte Oda Marcoyla Kingi yüceltecek ya Smoothie kılıç saldırısını kullanmayı hep unutuyor nedense. Hasır şapkalar fazla güçlü rakiplerle karşılaşmıyacak galiba bide Luffy Kaidoyu dövse bile bu deus ex machina yardımıyla olacak gibi geliyor bana. Marco bide Shanks gelirse bizim tayfa kimi dövecek belki uçan altılıyı?
Millet bakıyor luffy kaidou'ya dalacak, zoro ve sanji'de king'le queen'e dalsın bari diyor ama kaidou'ya dana gibi girecekler zaten. Yani luffy'e bakıp kendi fanı oldugu karakter'e pay çıkarmak anlamsız.Doğru söylüyosun ama işte Oda Marcoyla Kingi yüceltecek ya Smoothie kılıç saldırısını kullanmayı hep unutuyor nedense. Hasır şapkalar fazla güçlü rakiplerle karşılaşmıyacak galiba bide Luffy Kaidoyu dövse bile bu deus ex machina yardımıyla olacak gibi geliyor bana. Marco bide Shanks gelirse bizim tayfa kimi dövecek belki uçan altılıyı?