değil mi ? ben de çok severim. ama keşke parmakla sayılacak kadar az olmasa şu vs'lerOooooo! bak o çok iyiydi harbi ara sıra izlerdim o değişik animasyonlu vs'yi
değil mi ? ben de çok severim. ama keşke parmakla sayılacak kadar az olmasa şu vs'lerOooooo! bak o çok iyiydi harbi ara sıra izlerdim o değişik animasyonlu vs'yi
Ben de böyle düşünüyorum. Muhtemelen Marco dışarıda sağ kol olarak anılıyor. Yani en sadık olması beklenen kişi. Shanks da bu yüzden özellikle ona teklif ediyor. Bana kalırsa kesinlikle gelmeyeceğini biliyor. Zaten Marco gelecek biri olsaydı Shanks hiç teklif etmezdi. Sadık olmayan adamı niye istesin ki? Shanks'ın karaktere önem verdiğini tahmin etmek zor olmasa gerek.Ben Shanks'ın o soruyu ciddi sorduğunu düşünmediğim için, Marco hakkında "Shanks'ın alamadığı adam" diyemem.
Shanks soruyu sorarken gelmeyeceğini biliyor zaten. Adam ailesinden ayrılmaz.Şakayla karışık ciddiyet diye bir şey var. Marco ben geliyorum dese dur almam mı diyecek sanıyorsun? Zamanında Oden'i almışlar WB'den, Marco neden olmasın?
Marco hakkında bunu nasıl düşünürsün?Şakayla karışık ciddiyet diye bir şey var. Marco ben geliyorum dese dur almam mı diyecek sanıyorsun? Zamanında Oden'i almışlar WB'den, Marco neden olmasın?
Luffy o kadar güçlü ve havalı değil.Luffy kaido carpışmasın da gök ikiye ayrılcak mı merak ediyorum.? Gerci luffy henüz o sevide değil muhtemelen.
Kaido yararda Luffy yerdeki tozu kaldırır maksLuffy kaido carpışmasın da gök ikiye ayrılcak mı merak ediyorum.? Gerci luffy henüz o sevide değil muhtemelen.
Dof ve kata'yla olan carpışmadan beri h. hakisi gelişmedi diyosun yani.?Kaido yararda Luffy yerdeki tozu kaldırır maks