Usopp > Apoo otomatik kantırlıyo reis xd
Yemeği hazırlayan Sanji olmasa bir şeyler ayarlardık da, tayfanın aşçısı böyle oluncaSanji la evli adamsın biraz durul artık. Gereksiz bir komedi denemesi olmuş. Sanjiyi böyle kullana kullana karakteri yalama etti iyice. @Master of Puppets bırak öyle akılları da şunun yemeğine bir şap neyin attırt Odaya hele. Herifin beynine kan gitsin biraz.
O işi Robin çaktırmadan halleder aslında da bu damızlık öküzümüzün k. hakisi de kuvvetli. Bunu vaktiyle bir iki hafta balayına göndermeliydi Luffy. Zıpkın gibi dönerdi Wano savaşına.Yemeği hazırlayan Sanji olmasa bir şeyler ayarlardık da, tayfanın aşçısı böyle olunca
Sanji hep öyleydi, karakterin yapı taşı bu.Komik olmasına komikti ama bütün komedisini öncesindeki surat ifadesi bozuyor. Dil dışarıda, salya akmış. Sanırsın kemik görmüş köpek. Hatta ondan da çirkin görünüyor. Gözleri kalpli, ağzı açık ya da kulaklarında bıraksa ve böyle devam etse gülücem ama şu haliyle mide bulandırıcılığından dolayı anca Oda'ya sövüyorum.
Şatoları yıkıldığında neredeyse ölüyorlardı. Bir tane aşçının maharetiyle kurtuldular. Bu adamlar bu arcdan sağlam çıkarsa 1 katlı evden fazlası için imar alamayan arazi sahibi gibi olacak. Birçoğunda yükseklik korkusu teşhisi konulmuş deniliyor.Bu Peros Düğünün yapıldığı dağa şekerden yürüyen merdiven yapıyordu. Yada hiç mi ucan kaçan elemanı yok bu tayfanın anlamıyorum ki.
adam time skip öncesi de sapıktı ama o zaman daha hoş duruyordu. mimikleri falan fazla abarttı bence time skipten sonra.Sanji hep öyleydi, karakterin yapı taşı bu.
Aklın yolu birmiş.Sanji'yi biri kerhaneye götürsün demiştim de mesajım silinmişti, buyrun.