Ben hiç göremiyor demedim. Bunu her zaman kullanamıyor dedim. Kata seviyesinde olması için de istediği zaman geleceği görebilmesi lazım. O da yetmez de neyse. Luffy burada bir hamle sonrasını görüyor. Kata'da bundan fazlası var. Udon'daki bu mevzuyu da unutmuşum. Her şeyi hatırladığımı söylemedim zaten. Ancak göremediği bir çok durum da var, neden göremiyor diye sorguladığımız.
Not: Kata seviyesi değil demek, geleceği göremiyor demek de değil ayrıca. Niye özellikle Kata seviyesi değil diyorum da hiç geleceği göremiyor demiyorum...
Neden her istediğinde göremiyor'un cevabı net değil mi?
KURGU
Çocuğun dibinden Tama'yı çalıp götürdüler. Mesela. Bunu görememesinin nedeni görememesiydi diyebilir miyiz?
Hayır
Bak kurguya ve kişiliğe çok uygun bir örnek daha var. Mesela şuna bakıp ''Garp çöp oğlu çöpmüş'' mü diyeceğiz. Yoksa kişiliğine mi vereceğiz?
Luffy birden fazla hamleyi görüyor ki Extiyar direkt olarak geleceği mi görüyorsun diyor. Bir hamle sonrası bildiğin Gözlemin rengi. Bunu net olarak Boa kardeşler dövüşünde görebilirsin. Manga orada reyix.
Bir de Kata gibi full açık gezmemesini zaten kişilik ve tecrübeye bağlıyoruz. Seride Kata kadar ciddiyetini bozmayan çok az karakter var.
Günün sonunda istediğinde geleceği görebilecek Gözlem Rengi kullanabiliyor ise niye Kata seviyesi demeyelim buna?