Luffy ve Zoroyu kümeye dahil etmemistim.Luffyi pataklar diyosun yani
Satirik konuşurken abartırsın da, ulan dönüp baktım yazdığıma abartılı tarafı yok. Bi' dahaki sefere daha pisleşmem lazım.ahaha büyük ihtimal
Luffy için kısmen katılıyorum ama Kid merak ediliyordur. Daha adamın doğru düzgün savaştığını görmedik.Axxx ulan Oda. Luffy ile Kid'e minik şov ve şovcuklar yaptırcam diye seriden 10 bölüm çalmazsın umarım..... Kimse bu ikilinin -yc3 performansını merak etmiyordur. Yorma insanı, lütfen..............
Olmayacak şeyi yazayım dedim. xd+1 tam bunu yazmak için girdim ama geç kalkışım
Niye yav, inşallah bunlarla doldurur bu arcı, kim neden bunu istemesin? Araya bi' de Zoro ekle şu ikilinin, sitede karşı çıkacak adam yüzde 2 falandır dhjasasdhkjasdAxxx ulan Oda. Luffy ile Kid'e minik şov ve şovcuklar yaptırcam diye seriden 10 bölüm çalmazsın umarım..... Kimse bu ikilinin -yc3 performansını merak etmiyordur. Yorma insanı, lütfen..............
Gerçi Kid faktörü var...... Haklısın reyis.Luffy için kısmen katılıyorum ama Kid merak ediliyordur. Daha adamın doğru düzgün savaştığını görmedik.
Çer çöple uğraşmaları falan yormuyor mu yaw seniasdfka Hadi Kid, Zoro neyse de Luffy'nin bundan sonra komutan dışına yarım atması lazımsadlfjNiye yav, inşallah bunlarla doldurur bu arcı, kim neden bunu istemesin? Araya bi' de Zoro ekle şu ikilinin, sitede karşı çıkacak adam yüzde 2 falandır dhjasasdhkjasd