Sanji Brook'un nesi var...... Mehh sana....Kaido'nun çocuğu Sanji-Brook gibi çıkarsa gör şamatayı
Sanji Brook'un nesi var...... Mehh sana....Kaido'nun çocuğu Sanji-Brook gibi çıkarsa gör şamatayı
Onu da Nami ve Robin düşünsün.Kaido'nun çocuğu Sanji-Brook gibi çıkarsa gör şamatayı
Nesi yok kiSanji Brook'un nesi var...... Mehh sana....
Onu da Nami ve Robin düşünsün.
Bir sonraki ara mı?Aranın henüz onay almaması güzel.
Bu arada King fazla gelir bence onlara. Jack de amiral gemisine atar yapıyordu, gördük sonucunu.
Buna benzer bir şey yazıcaktım. Oda muhtemelen anlatacaktır. Ama köpeğin kovaladığı kedi gibi gidip oğlumu bulun ödül olarak sizi dövüştüreyim ne alaka. Oğlu ayrı kafada babası ayrı. Ya oğlu kaido'yu takmıyor o yüzden tek tabanca gibi dolanıyor ya da korkudan saklanıyor. Başka bir sebep yoktur herhalde.Neden bu Kiado'nun oğlu kayıp veya ortaya çıkmıyor, bir diğer düşünülmesi gereken kısım da bu.
Belki zoro gibi yön duygusundan yoksundur Zoro eğer bulursa oğlunu emin ol hiç şaşırmamAslında oğlu küçük bir çocuk çıkacak gibi geliyor bana. Kaybolması felan o yöne çektim. Hikaye etkisi nasıl olacak merak ediyoruz tabi.
Sanji gibi çıkarsa neden intihar denemelerinde bulunduğunu anlardık.Kaido'nun çocuğu Sanji-Brook gibi çıkarsa gör şamatayı