Direkt girişten girdiyseler şu an devasa ağızdan içeri girmiş olmalılar. Öyleyse neden frankynin robotlarının üzerinden gökyüzü gözüküyor. Kapalı bir alanda olmaları gerekmez mi?Onlar etraftan dolanıyor bizimkiler direkt ana girişten girdi.
Nasıl 2-0 önde? Ve tahminin ne daha da üstün olacağı konular için?
Ödül+ateş elementinin mochiye olan üstünlüğüyle 2-0.Daha king için yorum yapmaya çok erken. Bir hakisini ırkını göstersin bakalım
Ateşin mochi üzerinde nasıl bir etkisi var biliyor muyuz? Ben Jimbei'nin çay döktüğünü hatılıyorum. O yapışkanlığı konusunda etkili olmuştu. Ancak ateş nasıl etki eder bilemedim.Ödül+ateş elementinin mochiye olan üstünlüğüyle 2-0.
Silahlanma hakisi ve fiziksel güç konusunda da önde olmasını bekliyorum.
Ateşin mochi üzerinde nasıl bir etkisi var biliyor muyuz? Ben Jimbei'nin çay döktüğünü hatılıyorum. O yapışkanlığı konusunda etkili olmuştu. Ancak ateş nasıl etki eder bilemedim.
Ateşin özel olarak mochi'ye bir üstünlüğü olduğunu bile varsaysak bunun çok da bir öneminin olmadığını Aokiji vs Akainu' dan öğrendik bence. Onu geçtim ateş Hakili mochi'ye ne kadar zarar verebilir düşünmek lazım.Ödül+ateş elementinin mochiye olan üstünlüğüyle 2-0.
Silahlanma hakisi ve fiziksel güç konusunda da önde olmasını bekliyorum.