Heykeller,çeşmeler derken bir hayli sanatsal icraat var.Belki Kanjuro'nun ataları yapmıştır.Bence o büyük kılıç, gerçek bir kılıç değil. Kılıç biçimi verilmiş bir heykel gibi görünüyor. Üzerine lamba falan asmışlar.

Heykeller,çeşmeler derken bir hayli sanatsal icraat var.Belki Kanjuro'nun ataları yapmıştır.Bence o büyük kılıç, gerçek bir kılıç değil. Kılıç biçimi verilmiş bir heykel gibi görünüyor. Üzerine lamba falan asmışlar.
Ahaha bölüm isimleri cuk oturmuşBen bunun matematiğini yaptım. Yapılan açıklamaların ortalamasına göre 1137'de bitecek.
978..1020 Wano
1021..1061 Patlayan Yumruk! Şanks'ın Gerçek Yüzü
1062..1136 Dünya Kaos'ta! Dünya Dünya Hükümetine Karşı Toplanıyor.
1137 Hasır, Lastik ve Korsan! Monkey D. Luffy.
Çaldırmak başka Kid için malzeme tedarikçisi durumuna düşürmez tayfadan kimseyi benceHadi ama Zoro'nun kılıçlarına ne kadar sahip çıkabildiğine hepimiz defalarca kez şahit olduk![]()
Tamam geçmişte çaldırmıştı daÇaldırmak başka Kid için malzeme tedarikçisi durumuna düşürmez tayfadan kimseyi bence![]()
O zaman niye drake ilgilenmiyorum diyor?https://worstgen.alwaysdata.net/for...ucing-the-tobi-roppo.4186/page-30#post-365949
Drake'i değil de Who's who'ya demiş sen mi olmak istersin diye. @Aiden
Çünkü ölse yerine kim geçerdi diye soran Who's who. Drake ona cevap veriyor Şahsen ilgilenmiyorum diyerek.O zaman niye drake ilgilenmiyorum diyor?
Ha anladım konuyla ilgilenmiyormuş.