big mom gençken güzelmiş yalnızKaido da naadar midesizmiş anasını satayım.Wano da güzel kadın mı yoktu çocuk yapacak gitmiş Big Mom la halvet olmuş![]()
Pedro için gene gözyaşı döküldü. Pekoms'u tamamen sildiler lan. Ayna dünyasından çıkardı Luffy'i sonra mermiye kafa attı adam hiç onun muhabbeti bile yapılmadı. Pekoms arkadaşım, arkadaşımı vurdun fiye Bege'in ittifak teklifinden önce sana bir vurayım diyen Luffy değil miydi? Ayna dünyasından seni çıkarıyor, büyük ihtimalle öldü ama o vakitten beri bir kere Pekoms anılmadı lan, bir kere. Böyle tezat ve nankörlük cidden zor bulunur.Pedro'nun daha cesedi soğumadan parti veren adamlardan beklentini yüksek tutuyorsun.
Garp ensesine bi koymuştur don chınjaonun kafayı nasıl soktuysa o burnuda cıkarmıstır kenksTamam bu fotoları kabul ettim. Big Momdaki değişiklikler de tamam ama o burun o hale nasıl gelmiş ya![]()
Bı üçü aynı cümlede geçmiyor. Onlarında sahnesi var diyor dövüşürken. Sanji'nin zaten gösterildiği için ondan bahsetmiyor.Luffy Zoro Jinbei bu üçlü aynı cümlede geçtiğine göre Sanjiyi yine harcayacaklar...
Sanjiyi bu kadar karizma çizmesi hiç hayra alamet değil. Harcayacak...Bı üçü aynı cümlede geçmiyor. Onlarında sahnesi var diyor dövüşürken. Sanji'nin zaten gösterildiği için ondan bahsetmiyor.
Kaptan ve dümencisi. <3Luffy told Jinbe to not fall behind.
Oda Pekoms'u unutturmaya çalışıyor gibi geldi bana. Pedro falan neyse de Pekoms yaşıyor bence. Pedro bir yerden çıkardan ziyade Pekoms çıkar diye beklemek lazım. Pekoms'un BM Pedro'nun ömrü çektiğinde etrafa sıçrayan yılları zamanında topladığını ve Pedro'ya yaşayacağı bir kaç yıl sağlayacağını düşünüyordum ama o olayda kaldı. O şekilde hayat kurtarılabildiğini gösterdi Oda. Onun Pedro'ya hazırlık olduğunu düşünmüştüm ben.Pedro için gene gözyaşı döküldü. Pekoms'u tamamen sildiler lan. Ayna dünyasından çıkardı Luffy'i sonra mermiye kafa attı adam hiç onun muhabbeti bile yapılmadı. Pekoms arkadaşım, arkadaşımı vurdun fiye Bege'in ittifak teklifinden önce sana bir vurayım diyen Luffy değil miydi? Ayna dünyasından seni çıkarıyor, büyük ihtimalle öldü ama o vakitten beri bir kere Pekoms anılmadı lan, bir kere. Böyle tezat ve nankörlük cidden zor bulunur.