Worstgen yine sapıttı King üstü diyen varYonkou seviyesi.
Worstgen yine sapıttı King üstü diyen varYonkou seviyesi.
En güçlü yonko oğlu diye açılsın. Weevil, Katakuri ve Kaido Jr. arasındaKaido'nun oğlunun seviyesi diye konu açılmalı çok geçmeden
Gençken lokum gibiymiş o yüzden. Herkes Big Mom'ın gençliğiyle ilgili düşünüyor.lan bu bigmom size ne etti :S neden herkes bigmomın çocuğu oluyor kardeşim D:<
Kata kazanır Zoro vs King,Kata vs Kaido jr,Sanji vs Queen belli oldu xd.En güçlü yonko oğlu diye açılsın. Weevil, Katakuri ve Kaido Jr. arasında
spoilerda kaidou oğluna sitem ediyor, oğlum nerde en azından bigmoma(konuğumuza) yüzünü göstersin kerata diye. anasını gelsin görsün diye bağırmıyor hiçbi şey...Kaido: I’m talking about my son!! He should at least show his face!! It’s a banquet!!!
?:we’ll search for him immediately
Kaido?: Yeah, we’ll have him meet Linlin...
?:Big Mom is currently changing into kimono
Bu spoiler bas bas bağırıyor ana Big Mom diye
920de oden kalesi silüeti gözükmüştü.Hangisi la nerede görmüştük oğlunu WCI'da gördüğümüzü zannetmiyorum.
En az Amiral seviyesinden açmalarını beklerdim King'in üstü az olmuş.Worstgen yine sapıttı King üstü diyen var
Japon kültürü ile Türk kültürü arasındaki benzerliklere ekledim bu olayı.spoilerda kaidou oğluna sitem ediyor, oğlum nerde en azından bigmoma(konuğumuza) yüzünü göstersin kerata diye. anasını gelsin görsün diye bağırmıyor hiçbi şey...
King'in biraz üstü amiral eder zaten.En az Amiral seviyesinden açmalarını beklerdim King'in üstü az olmuş.