Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 977: Parti Şimdi Başlamayacak

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    184
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzeldi. Luffy krakeri yenerken yardım almıştı ve güç savaşından çok taktiksel bir savaş yapmıştı. Kata reyisi yenmesine anlam veremedim ben ama herhalde kendini savaşta çok geliştirdi , hakisi oturdu falan dedim. O savaşta da dayanıklılığı inanılmazdı.Gerçekten inanmadım ben. Bu arc savaş aşamasına geçildiğine göre umarım bu sefer savaşları tatmin edici olur.

Kaido Luffy’i indirecekken oğlunun usopp tarafından rehin alınması ve dikkati dağılan Kaido’nun Zoro’dan kesik yemesi.
Karakterler değişebilir ama böyle bir denklik yapacak bu adam :D

Tam olarak hangisin belli değil ama adamın hem takunyası hem kılıcı varsa wanolu bir kılıç ustası olarak görebiliriz. Hafif kalıplı da biri gibi duruyor. Kim ola ki

Şu seride ilk kez biri “bu mallar önden kafa atar” diyip onlarsız bir plan kurdu. Bu büyük bir ilerleme. Lawı çok takdir ettim.
Valla ben Law’ı bu bölüm baya beğendim.
Baya olgun ve aklı başında bir law gördük.
Geçen bölümki gemiyi ben batıracam
kaido’yu ben yenecem kavgası Law’a hiç yakışmıyor ve baya cringe’di.

Valla ben Law’ı bu bölüm baya beğendim.
Baya olgun ve aklı başında bir law gördük.
Geçen bölümki gemiyi ben batıracam
kaido’yu ben yenecem kavgası Law’a hiç yakışmıyor ve baya cringe’di.
Kidi görünce ergenliği kabarmıştır. Luffye böyle yapmıyor da elin oğlu ortamda olunca tutamadı kendini heralde.

Luffy 10.sayfada bu silahlanma haki tekniğinin 2.seviyesini kullanmış. Şu içerden zarar veren. Galiba bunu da kolunu siyahlaştırmadan yapmış. Yani az haki kullanımıyla yetenek kullanıcısı adama tek atmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık