Rocketatartwei modunu açmışsın gibi geldi kekezalımla burda denjiro niye şaşırıyor :S olaya girerken koca gemiyi tekleyen adam değil mi bu :S çok çabuk bozdu karakterini yav.
noldu olm :d
Rocketatartwei modunu açmışsın gibi geldi kekezalımla burda denjiro niye şaşırıyor :S olaya girerken koca gemiyi tekleyen adam değil mi bu :S çok çabuk bozdu karakterini yav.
noldu olm :d
Sana göre pageone> denjiro mu?İyi madem
Adada ikinci bir yonko var. Adam çokluğu mu var, adam yetersizliği mi? O müttefik arcı dediğin Rossa bile yonko yolunun bir basamağıdır. Zira adamlar Luffy'nin emrine girdiler. Sonra bir basamak daha koydu, bakın bu adam beşinci imparator dedirtti. Yetmedi, Shanks'a "Yakında görüşeceğiz." dedirtti.Tayfa dışında çok fazla karakter var zaten. Dressrosa-Kek adası benzeri bir arc olacaktır. Kid'in, Drake'in, Law'ın, Hawkins'in, Apo'nun, Marco'nun, Samurayların, Minklerin dövüşlerini çizecek. Onlara da odaklanacak. Daha bunun Big Mom'ı, tayfası ve denizciler var belki.
Bu arc tayfanın çok ön plana çıkacağı bir arc değil bence. Bizim tayfaya anca bu arctan sonra odaklanma olur gibi geliyor.
6. adamı veya 7. adamı aldıracağını sanmıyorum. Daha iyi isimler aldırır. Ama gidip de King'i ve Queen'i aldırmaz. Zoro nova olduğu için daha ön planda ama Sanji'ye diğer adamlarından gelecek sırayı beklemekten başka çare kalmıyor.
Tayfayı Dressrosa'dan beri ön plana almaya çalışıyorsun ama bak Oda kaç arctır almıyor. Bu arc da bin tane müttefik verdi. O kadar müttefik varken ön plana çıkamazlar. Bariz bir şey bu. Kid, Law, Marco vs vs varken Sanji'ye yer yok. Diğerlerine ise hiç girmiyorum. Chopper, Robin gibi tayfa üyelerinin Neko-Inu, Ashura, Kinemon gibi adamlardan daha az gözükeceği bile bariz. Çünkü adamların hikayesi var. Çopper bekler, Neko-Inu dövüşür.
Bunları artık görmen lazım yoksa gene üzüleceksin bak. Müttefik arcı bu.
Orasını bilemem bunu zaman gösterecek.Sana göre pageone> denjiro mu?
Ya o hava katsın diye yahuOnlar kılıca şaşırıyor. Böyle bir kılıç olabilmesine. Kınlar ise açık açık orayı bu kadar kolay geçmelerine şaşırıyorlar.
Bütün kinlar da değil tabi.
Bence alkol lanetli kılıç gibi aura yayıyor ondan tak diye bulduhacırt bu güç belirten bi sıfat mı :S 9 kın var hepsi birilerine dalacaktır, daha adamların gücünü bilmiyoruz. kimisi geçmişten geldi kimisi zamanı yaşadı da gelişti, elbet aralarında farklar olacak ama tek başına yc2 almak nedir olm :S herhalde ben iyice boomer oldum anlamıyorum güç dengelerinden.
vay arkadaş adam iki dakkada şakşakçı oldu.
peki zoro mevzusuna ne diyorsun reyiz, bence k.hakisi ile içkinin nefesini duyup buldu. büyük ihtimalle fujitora ile kapıştıktan sonra k.hakisi bi anda çiçek gibi açmaya başladı.