Oooooo sen daha Sanji'yi neden kıskandığını anlamamışsın reyix....Zoro yalamayı pek beceremiyor. Kid bu konuda gerçek bir yağcı. Hasırşapkayı takip edin falan...
Oooooo sen daha Sanji'yi neden kıskandığını anlamamışsın reyix....Zoro yalamayı pek beceremiyor. Kid bu konuda gerçek bir yağcı. Hasırşapkayı takip edin falan...
Luffy'i savunuyorum çünkü Law onun adamı.Sen şimdi Luffy'i mi savunmaya çalışıyorsun?
Aynen kanka.
Sen şimdi Luffy'i mi savunmaya çalışıyorsun?
Kid tükürdüğünü yalıyor napsın. Fanları mangalda kül bırakmıyordu gördük...Kid fanları da Kid'in yaptığı atardan 540 derece ile dönmesinden bahsetmiyorlar.
Sanji, Nami'nin kölesi değil mi ne alaka? En son bıçak üstüne oturuyordu Nami için.Oooooo sen daha Sanji'yi neden kıskandığını anlamamışsın reyix....
Bayılıyorum şu bir karakteri savunamayınca başka karakterlere savurarak "Ben batıyorum sen de bat" kafasında olanlara.Law'ın korkaklığını bunlarla örtmeye çalışmak. İşinize gelince Law zeki adam.
Vaaayyyy.Luffy'i savunuyorum çünkü Law onun adamı.
Hiç öyle görünmüyor ama. Ne demeye çalıştığın anlaşılmıyor da.Aynen kanka.
Nami de uğruna bıçak üstüne oturulmayacak bağyanefendi değil şimdi. Bu konuda Sanji'ye haksızlık etmeye gerek yok....Kid tükürdüğünü yalıyor napsın. Fanları mangalda kül bırakmıyordu gördük...
Sanji, Nami'nin kölesi değil mi ne alaka? En son bıçak üstüne oturuyordu Nami için.
Sen argüman olabilecek bir şeyden mi bahsettin de cevap vereyim? Luffy'nin yaptıklarını da görüyoruz Manga'da, Law'ın yaptıklarını da. Zaten öyle olduğu için plot, bal, senaryonun farkında gibi alakasız şeyler yoruma katılıyor.Bayılıyorum şu bir karakteri savunamayınca başka karakterlere savurarak "Ben batıyorum sen de bat" kafasında olanlara.
Vaaayyyy.
Emeğe saygı.
Hiç öyle görünmüyor ama. Ne demeye çalıştığın anlaşılmıyor da.
Kid gider buradan. Hehehe gitti gördük.Kid tükürdüğünü yalıyor napsın. Fanları mangalda kül bırakmıyordu gördük...
Sanji, Nami'nin kölesi değil mi ne alaka? En son bıçak üstüne oturuyordu Nami için.