Asıl senin anlamak istemediğin bir durum var. Kılıç, kara kılıç olunca seviyesi artıyor denildi. Eğer öyleyse Shusui kara kılıç olmadan önce ilk 21'de olmayan daha düşük bir kılıç idi anlamı çıkar. Yani Shusui Kara Kılıç olmakla anca Enma'nın bulunduğu sınıfa geçebiliyor. Enma ise zaten kendi yapısı itibariyle ilk 21'de bulunabilecek çapta bir kılıç ve şu ana kadar görmediğimiz tarzda bir özelliğe sahip olmasıyla da bu kanıtlanıyor. Enma eğer kara kılıç olursa seviyesi artacak deniliyor bu da Kara Kılıç olan Enma'nın kara kılıç olan Shusui'den çok daha iyi bir kılıç olacağı anlamına geliyor.Algıya devam güzel, kendi yazında bile aynı sınıftalar yazmışsın ama nasıl oluyorsa Hazan suyu daha güçsüz oluyor öyle mi
Bak ilk okul birinci sınıf anlatım şekli algı falan da yok sadece mangada geçenler.
Enma = ilk 21
Shusui = İlk 21
Enma = Düz
Shusui = Kara kılıç
Ve şimdi bana Enma'nın karşılığında verilen kılıcı görmene rağmen beleş diyorsun sonra da algı mı yapıyorum xD
Artı tartışığımız mevzuya bile tam hakim değilsin, burada kimse Zoro'nun sözünü inkar etmiyor burada kılıçları kıyaslıyoruz o kılıç Zoro'ya şimdilik daha uygun diye Hazan Suyun'dan daha iyi olmuyor. Başkasının setine Hazan Suyu uyar onla daha güçlü olur kapiş![]()
Mihawk her kılıcın kara kılıç olabileceğini söylüyor. Bu demektir ki basit bir kılıç da kara kılıç olabilir. Burdan da her kara kılıcın , kara kılıç olmayan kılıçtan üstün olmadığının delili oluyor. Hala daha takmış bir kara kılıç gidiyonuz yav.

Zoro'nun setine uyuyor diye daha güçlü olmuyor, Zoro'nun setine uyuyor diye daha hızlı alışıyor. Shusui ile 2+ senedir takılan Zoro, eline aldığı Enma sonrası direk bu kılıca bir alıştım mı daha da güçlü olurum diyorsa orda Enma adına pozitif yorumda bulunursun Shusui adına değil.