Üye silindi 5781
Ama insan .hiç insana benzemiyor magellan
Kostümü kanatlı.
Ama insan .hiç insana benzemiyor magellan
Aynen , Hannyabal'da da kanat vardı. Çocukluğunda yok ama.Hannyabalda da kanat vardı sanırım müdür olunca. Takma olabilir.
Hannyabalda da kanat vardı sanırım müdür olunca. Takma olabilir.
Kanattan değilde boynuz ve yüzden dolayıAma insan .
Kostümü kanatlı.
Boynuz takma değil. Kanat takmaKanat ve boynuzu takma veya kostüm değil diye biliyorum.Bu karasakal yüzünden bırakılan bazı mahkumlar magellanın boynuzunu ve tek kanatını kopartmışlar mıydı yaralamışlarmıydı neydi hatta sonra yerine metal kanat ve boynuz yapılmıştı yerlerine.Kostüm veya takma olsa yerine yenisini koyabilirlerdi.Hatta forumdaki magellan ile ilgili başlıktaydı galiba bu bilgiler.
Bilmiyorum garip bi tip zaten.Boynuzlarıda yerinden sökülüp takılabiliyormuş.Öyle bi göz gezdirdim kanatlarıyla ilgili birşey göremedim.Boynuz takma değil. Kanat takma
Ashura King'i yenebiliyorsa Luffy direk Kaido'yu 1v1 de indirsin.ashura vs king ( oden tek yediğinde ashura-yı arkadan king yarmıştı şimdi ashura king-i yaracak )
denjiro/luffy vs kaido - kawamatsu/neko/inu vs big mom ( big mom-ın absürt gücünü anca bu 3-lü bastırabilir ) bence bu şekilde olacak diğer dövüşler boş
birisinin kingi indirebilmesi luffyi yonkou veya amiral seviyesi yapmaz. Birbirinden bağımsız şeyler bunlar.Ashura King'i yenebiliyorsa Luffy direk Kaido'yu 1v1 de indirsin.
Maksat Ashura'nın 1v1 de King'i almasının imkansızlığını anlatmaya çalışmak ama sen bilirsin.birisinin kingi indirebilmesi luffyi yonkou veya amiral seviyesi yapmaz. Birbirinden bağımsız şeyler bunlar.