Liman olayında fake atmışlar. Köprü yıkma vs olayında da ororchi geç kalmış.Ben mi yanlış anladım yoksa adamlar yanlışlıkla mı kurtulmuş?
Liman olayında fake atmışlar. Köprü yıkma vs olayında da ororchi geç kalmış.Ben mi yanlış anladım yoksa adamlar yanlışlıkla mı kurtulmuş?
Killer nerede acaba?
Lawun tavirlari çok eğreti duruyor ama milletin hosuna gidiyor demek ki. Kaptan deniyor, gorseydik keşke kaptanlığını Rosada tayfasini saklarken
Law'ı küçümsemeyin. Bu arc novalari küçümsemeyin. Arc bitimi üzülürsünüz. Ana iş Luffy ye kalsa da Oda 3 ünü yan yana boşa çizmiyor.Law’a bak tutmayın küçük enişteyi.
Çok atarlı bugünlerde.Law’a bak tutmayın küçük enişteyi.
Fake'i yanlışlıkla atmışlar benim anladığım kadarıyla. Kinemon nasıl bakıyor son sayfada.Liman olayında fake atmışlar. Köprü yıkma vs olayında da ororchi geç kalmış.
Law güçsüz, öyle böyle değil ki olay. Olay girdiği tripler xdLaw'ı küçümsemeyin. Bu arc novalari küçümsemeyin. Arc bitimi üzülürsünüz. Ana iş Luffy ye kalsa da Oda 3 ünü yan yana boşa çizmiyor.
Hakkaten kin'in planı demek. Helal.Liman olayında fake atmışlar. Köprü yıkma vs olayında da ororchi geç kalmış.
2020 kf popisi heytırlık.Law'ı küçümsemeyin. Bu arc novalari küçümsemeyin. Arc bitimi üzülürsünüz. Ana iş Luffy ye kalsa da Oda 3 ünü yan yana boşa çizmiyor.