Ben eğleniyorum olum bunlar baya hırs yapmış klsdflshdfNiye sen de hükümet köpeklerini gömmeyi seviyordun diye hatırlıyorum.
Ben eğleniyorum olum bunlar baya hırs yapmış klsdflshdfNiye sen de hükümet köpeklerini gömmeyi seviyordun diye hatırlıyorum.
Ne yapıcak gomu gomu no mu diyecek oraya varmak için sanji gibi Skywalk mu yapacak? Adam kaptan birbiriyle atışmaları normal. Şikayetin varsa ve kabullenemiyorsan git oda'ya söyle ne diyemKid , Luffy neysede lawa noluyor harbi ?
Sen luffy reizin adamısın biat et köpek.
Hala loser falan diyor. Herkes kendini geliştirmiş yeni bir şeyler gösteriyor.
Bizimki hala room açıyor. -_-
Zoro kafasına enmayı vurup sen çık şuradan diyip slash çaksa daha iyi olurdu.
En güçlü balık adam Jack bir kere denizkızı tatlıdır sjshsgsSırf balık ve en güçlü balık diye aşırı kıskanıyorsun. Daha düne kadar denizkızı avatarların vardı klsdjfklsdhf
O kısa bacaklı vasıfsız mı lksdjflhsdfEn güçlü balık adam Jack bir kere denizkızı tatlıdır sjshsgs
Jinbei ile vs atarken görürsün kısa bacağı sen sjshhshshO kısa bacaklı vasıfsız mı lksdjflhsdf
Mapusta kürk yoktu üstünde onu düzelt
İnş olur vallaJinbei ile vs atarken görürsün kısa bacağı sen sjshhshsh
Neko ve jimbei eksik, savaş zamanı çıkabilirler.Jinbei ile vs atarken görürsün kısa bacağı sen sjshhshsh
Kıskanma kaşsız seni ahshs seni, o kaşlarından kürk yapıp oraya koydum ahshsshsgzgzMapusta kürk yoktu üstünde onu düzelt
İnş olur valla
Jinbei nin ölüsü gelebikir sjshshNeko ve jimbei eksik, savaş zamanı çıkabilirler.