Böyle tadı çıkmaz ki len, ne yapıyorsun sen. Bizim hayatımızın en önemli olayı Lütfü ve Zoro'ya laf çakmak değil miO da Kral olsun hadi seni kırmayalım. Luffy reyizi doğru dürüst yansıtabilecek bir sıfat yok zaten.
Böyle tadı çıkmaz ki len, ne yapıyorsun sen. Bizim hayatımızın en önemli olayı Lütfü ve Zoro'ya laf çakmak değil miO da Kral olsun hadi seni kırmayalım. Luffy reyizi doğru dürüst yansıtabilecek bir sıfat yok zaten.
O da Kral olsun hadi seni kırmayalım. Luffy reyizi doğru dürüst yansıtabilecek bir sıfat yok zaten.
Yalnız Lawun yapacağı tek iş Kaidoya vursunlar diye luffy ile Kid i teleport etmek olabilir. Bir nevi asansör olarak kullanılacak.
O geçiş dönemiydi. Luffy varken daha ne yapabilirdi. Luffy'de söylüyor. Ee Law'da akıllı adam nihayetinde. E.Oda'da gücünü kısmaz karakteri olduğu gibi yansıtırsa aynı Law'ı değil gelişmiş Law'ı göreceğiz.Dofta trailerını gördük aslında ama... Zoro hariç hiç bir karakterde fazla beklentiye girme bence.
Meyvesi potansiyel olarak inanılmaz sağlam bir meyve ama kendi yetersiz. Zeka konusunda haklısın. Luffynin eksiğini kapatıyor.Luffy, Law sayesinde çok iş yaptı. Luffy yumruksa Law ondan güçsüz bir yumruk + Zekadır. Zekayı hafife alma! Hem de böyle bir meyvesi var. Serinin en harika meyvelerinden biri. Ben hala bu Law neden bu kadar ezikleniyor anlamıyorum. Sanki orda sadece Luffy Law ve Doflamingo vardı. Sümük adam Trebol da ordaydı.
XDrake dursaydı daha havalı olurdu Law yerine.Baya da yakıştı bence. Ikili dursalardı çok havalı durmazdı.
Ahahahaha efsane sahne olur be Enel v3 görürüz.
Law Kanjuro'yu aralarına ışınladığını düşünsene tam gülerken bir anda Luffy, Law ve Kid
Muhtemelen çok kilit bir rol üstlenecek Law zaten. Onun zekasını bol bol göreceğiz. Bilmiyorum Luffy ve Kidin yanına yakıştıramıyorum ben.O geçiş dönemiydi. Luffy varken daha ne yapabilirdi. Luffy'de söylüyor. Ee Law'da akıllı adam nihayetinde. E.Oda'da gücünü kısmaz karakteri olduğu gibi yansıtırsa aynı Law'ı değil gelişmiş Law'ı göreceğiz.
Ne Doffy'miş arkadaş. Akıllara zarar.Luffy, Law sayesinde çok iş yaptı. Luffy yumruksa Law ondan güçsüz bir yumruk + Zekadır. Zekayı hafife alma! Hem de böyle bir meyvesi var. Serinin en harika meyvelerinden biri. Ben hala bu Law neden bu kadar ezikleniyor anlamıyorum. Sanki orda sadece Luffy Law ve Doflamingo vardı. Sümük adam Trebol da ordaydı.
20 yıl önce soracak olsa Oden'e sorardı veya Oden öldüğünde Toki'ye Momo'ya sorardı vs. Kaido o zaman pek bu konularda bilgi sahibi değildi muhtemelen. Kozuki hanesinin önemini sonradan öğrendi muhtemelenYok saçma olur öyle olsa 20 yıl önce yanına alırdı Arlongun Namiyi alması misali.
Zou taş kitabe de mantıklı bak.
SankouLuffy, Zoro ve Sanjiye 3 canavar dediler. Luffy, Kid ve Law'a da bir isim bulmak lazım. Adamlar 2. kez ittifak kurdu sayılır. Var mı güzel bir isim düşünen ?
Yakıştırmıyor olman Law'ı niye güçsüz yapıyor? Biz Law'ı hiç kendiyle denk birisiyle dövüşürken gördük mü? Hayır.Muhtemelen çok kilit bir rol üstlenecek Law zaten. Onun zekasını bol bol göreceğiz. Bilmiyorum Luffy ve Kidin yanına yakıştıramıyorum ben.