inemez inmesi dahi düşünülemezZoro liderliğinde Kaido inecek. Ulan bir de biz Luffy 2 Yonkou indiri dediğimizde gülünüyoruz.
inemez inmesi dahi düşünülemezZoro liderliğinde Kaido inecek. Ulan bir de biz Luffy 2 Yonkou indiri dediğimizde gülünüyoruz.
İki yorumda abartılı reis.Zoro liderliğinde Kaido inecek. Ulan bir de biz Luffy 2 Yonkou indiri dediğimizde gülünüyoruz.
Aynen öyle.Kanjuro çık dışarı çık.
Shinobu gir oyuna.
Asıl 9 Kın kadro olarak tamamlandı.
İkisi de bizde kardeşim sen rahat ol. Bu arc olmazsa diğer arc'ta, diğer arc'ta da olmazsa ondan sonraki arc'ta kesin elden geçirir Bigmom'ı. Her türlü bizde yani.Zoro liderliğinde Kaido inecek. Ulan bir de biz Luffy 2 Yonkou indiri dediğimizde gülünüyoruz.
Komik adamlarız yav.İkinize de gülüyoruz fakat. Ayrımcılık yok.
Düşünülür ben hep düşünüyorum yav.inemez inmesi dahi düşünülemez
Rüyamda bir kolu ile Big Mom'ı diğeri ile Kaido'yu durduruyordu.İki yorumda abartılı reis.
Bu arc ikisiyle de çarpışacaktır, ama bir tanesini indirecek.
İşte bizden biri hemen kendini belli ediyor. Cansın.İkisi de bizde kardeşim sen rahat ol. Bu arc olmazsa diğer arc'ta elden geçirir Bigmom'ı.
Hee Oden'in intikamının Kaido'dan alınması 9 Kın'ın hakkı ve işi değil de Luffy'nin işi öyle mi ? Keşke sen de ıslak rüyalar görseydin. En azından daha makul ve mantıklı.Olması gereken değil işte abi, senin hayalin o sadece.
Onu bilemem de Wcı'deki yumruk gibi bir tane atar. Tabi bu sefer işleyecektir.Rüyamda bir kolu ile Big Mom'ı diğeri ile Kaido'yu durduruyordu.
Keske daha düzgün gösterselermiş. Serinin ana karakterinin yüzünün yarısı bir sayfa da òbür yarısı diğer sayfada olmamış...Luffy çok güzel çıkmış ya. 5 aylık aradan sonra bakmaya doyamıyorum.
Momo en son yalvarıyordu Luffy'ejsahfljkhasdfşaskdhjlHee Oden'in intikamının Kaido'dan alınması 9 Kın'ın hakkı ve işi değil de Luffy'nin işi öyle mi ? Keşke sen de ıslak rüyalar görseydin. En azından daha makul ve mantıklı.
Sanji'nin kazanmayacağı kesin.Bunlar hep @Roronoa Zoro'nun başının altından çıkıyor bizim aramızda da mı bir hain var yoksa
Ama fark yapmaz, günün sonunda yeşil kazanır