Her zamanki somurtkan bakışı o. xdLaw ayrı bir sinirli çıkmış niye acaba. Kid tamam da Law neden bu kadar öfkeli bakıyor acaba
Her zamanki somurtkan bakışı o. xdLaw ayrı bir sinirli çıkmış niye acaba. Kid tamam da Law neden bu kadar öfkeli bakıyor acaba
Tek birşey dışında tabii onun da ne olduğunu iyi biliyorsun gösterilen silah patlar olayı.Özre gerek yok. Ben haklı çıkayım o bana yeter. Göreceksin daha da haklı olduğum yerler çıkacak.
Eee kimin öğrencisi.Sonunda çöpback bitti de günümüze dönebildik çok şükür. :S Aslan parçasını görebildik sonunda. Bu arada Law acayip sayko çıkmış he.
Bana Kid'den bile haşin bakmış gibi geldi ama öyle olsun bakalım : ))Her zamanki somurtkan bakışı o. xd
''Siz Kanjuro'yu alarak sadece sakalımızı kestiniz, biz ise sizin Kyoshiro'yu almakla kolunuzu kestik. Sakal daha gür bir şekilde tekrar büyür, fakat kesilen kol tekrar gelmez.''Kyoshiro'nun bizim tarafa geçmesi diğer tarafta daha büyük şok etkisi yaratır. Adam hem iyi yapılanmış hem de güzel intikam.
Yok yok. İnanıyorum ben buna ve olduğunda yine özür mektubunu nereye gönderiyorduk dersin.Tek birşey dışında tabii onun da ne olduğunu iyi biliyorsun gösterilen silah patlar olayı.
Aynen öyle.''Siz Kanjuro'yu alarak sadece sakalımızı kestiniz, biz ise sizin Kyoshiro'yu almakla kolunuzu kestik. Sakal daha gür bir şekilde tekrar büyür, fakat kesilen kol tekrar gelmez.''
Mokey D. Luffy
Roro gidip Page1 kesecek herhalde anca@Roronoa Zoro
Roro nerde