3 tane meyve kullanıcısı denizin ortasında.Altlarındaki bir batsa 3 üde pert.
Jack çıkıyormuşO gemilerde adam akıllı bir tip yoksa eğer kınları kurtarmaktan başka işe yaramayacak.
Aslan gibi denizci değil fare gibi denizci olmuş. Denizci olduğunu bilen yok neredeyse gizlenmiş sürekli. Dofun babasını öldürmesiyle, Rosinin Dofu satması arasında ben bi fark göremiyorum. Eğer gerçek bi denizci gibi takılsaydı abisini durdurmaya çalışsaydı takdir ederdim ama böyle Kanjurodan bi farkı yok. Şimdi Kanjuroya sallıyor millet şerefsiz diye e belki başından Orochi yerleştirdi bunu casusluk yapsın diye devleti korumak için? Adam mı diyelim Kanjuroya?Rosinanteye mi bu laf? Adam zaten gidip aslan gibi denizci olmuş, gelip abisinin zulmü bitsin diye de uğraşmış.
Abisi terör örgütünde olan biri o örgüte sızıp çökertmeye uğraşıyorsa bu adam olsa olsa kahramandır.
Orochi fanı olan Kanjuro ya helal olsun diyecek o zaman .s Rosi fanı olan helal olsun diyor ama Doffy haterlerine akıl sıra ermiyor.Aslan gibi denizci değil fare gibi denizci olmuş. Denizci olduğunu bilen yok neredeyse gizlenmiş sürekli. Dofun babasını öldürmesiyle, Rosinin Dofu satması arasında ben bi fark göremiyorum. Eğer gerçek bi denizci gibi takılsaydı abisini durdurmaya çalışsaydı takdir ederdim ama böyle Kanjurodan bi farkı yok. Şimdi Kanjuroya sallıyor millet şerefsiz diye e belki başından Orochi yerleştirdi bunu casusluk yapsın diye devleti korumak için? Adam mı diyelim Kanjuroya?
Tek başınaysa o da kesmez aslında. Ufak bir sandaldalar ama gayet güçlü herifler var. Gemiye çökme ihtimalleri çok yüksek.Jack çıkıyormuş
Kidden bir kral haki şov bekliyoruz @Eustass Captain KiddTek başınaysa o da kesmez aslında. Ufak bir sandaldalar ama gayet güçlü herifler var. Gemiye çökme ihtimalleri çok yüksek.