Konuyla Teachin alakası yoktu orada sanki bana demişsin gibi algıladım?Açik yazacak bir şey yok. Teach'in ne kadar şerefsiz biri olduğunu herkes biliyor. 30 yıl ekmeğini yediği babasını öldürmek normal bir davranış değil bence.
Konuyla Teachin alakası yoktu orada sanki bana demişsin gibi algıladım?Açik yazacak bir şey yok. Teach'in ne kadar şerefsiz biri olduğunu herkes biliyor. 30 yıl ekmeğini yediği babasını öldürmek normal bir davranış değil bence.
Böyle olursa sıkıntı olmaz zaten. Ama dediğim gibi reenkarne çok başka bir kafa ve hüsran. Oda bu kadar emekten sonra umarım finali batırmaz.En fazla olacak olan reenkarnasyon değilse de, Joy Boy'un yapmak istediklerini hayata geçirebilir. Yani One Piece'yi bulur. Joy Boy'un verdiği mücadeleyi okur ve onun yolunda yürür ve Dünya hükümetine, Tenryuubitolara ve denizcilere karşı büyük bir savaş başlatabilir. Bunın da olma olasılığı var elbette. Lakin bir şekilde konu Joy Boy'a bağlanacak. Bizim için önemli olan hikayeyi güzel bir biçimde bağlayabilmesi ve sonunu iyi getirebilmesi. Eğer bu olmazsa One Piece kalitesiyle değil finaldeki hüsranla anılır ki Oda'nın kalemine güveniyorum güzel bağlayacak ve iyi bir final izleyeceğimizi düşünüyorum.
Neyse sıkıntı yok DevamkeNeysem bişi demedimdi zati
Dalalım da aklı başına gelsin artık
Tsk ettimBItti bu bölüm sondu.
nEDevamke
Ne bileyim sağda solda görüyorum bende kullanayım dedim...
Ben biliyorum zatiNe bileyim sağda solda görüyorum bende kullanayım dedim...
Ben hep Tiçin kral olacağını düşünüyorum.Reenkarnasyon olmasa da seçilmiş kişi olayı net.Bütün seriyi gözünüzün önüne getirin.Özellikle Loguetown ve Luffy hakkında D. fırtınası şeklindeki tüm sözleri.Anlayacaksınız.
Tabii üzülerek söylüyorum ki kader çizmiş yazılan değişmez seçilmiş kişi Luffy kk o olacak muhabbeti varsa mangada Ace dahil kimsenin kk olamayacağını da söylemem lazım.Ace'in potansiyeli buna yine yeterdi Wb gibi ona inancım tam ama olamayabilirdi onu kabul etmem gerekecek. Seçilmiş kişi çıkarsa antik silah da çıkar herşey çıkar yani kk olmak için antik silah olma şartı bile olabilir.
Elbette mangaka bir sürpriz yapıp Luffy tarihe geçmeden önce Teach'i kk yapmazsa.
Sana bir gün ban attıracağım unutturma.Ben biliyorum zati
Ohaaa ne olacak?Ben hep Tiçin kral olacağını düşünüyorum.
Luffy başka bir şey olacak :d
Ohaaa ne olacak?