Belki kılıçlar elinden alınmıştır, ancak mecburen Oroçi safında olan birisi gizlice kılıçları Oden'e vermiştir.Bence her türlü saçma şu olay. Hapse atarken silahını alırsın yani.
Kairosekidir canım, o kadar da değil.
Belki kılıçlar elinden alınmıştır, ancak mecburen Oroçi safında olan birisi gizlice kılıçları Oden'e vermiştir.Bence her türlü saçma şu olay. Hapse atarken silahını alırsın yani.
Kairosekidir canım, o kadar da değil.
hakisi ile kılıçlarını yanında ışınlayabiliyormuşOden-in kılıçları niye yanında çok saçma yaa toki gelmiş ona veriyor yok bir şeyler yanlış oda öldü herhalde seriyi başkaları yazıp çiziyor
Star wars konseptli filler bölümmüş yeni bölüm değilmişhakisi ile kılıçlarını yanında ışınlayabiliyormuş
Toei bunu kesin animede uygular.Star wars konseptli filler bölümmüş yeni bölüm değilmiş
Herşeyi geçtim de yonkou hatta tüm korsanlar son savaşta bir araya gelecek. Bir tarafta olacak diye düşünüyorum ben de. Aynı Naruto gibi. Ama yonkou belki denizcilerden bile bu tarafa girenler olacak. O zaman bu düşman nasıl bir güce sahip ya. Nasıl hayvanımsı bir güç bizi bekliyor? Beni en çok heyecanlandıran da bu.Bu yoruma katılıyorum.Hatta arttırıyorum eğer ölmezse koca ana da son savaşta hükümetin karşısında yer alacak hayalinden ötürü.
Gorosei boş değildir zaten. En az Yc1 o adamlarHerşeyi geçtim de yonkou hatta tüm korsanlar son savaşta bir araya gelecek. Bir tarafta olacak diye düşünüyorum ben de. Aynı Naruto gibi. Ama yonkou belki denizcilerden bile bu tarafa girenler olacak. O zaman bu düşman nasıl bir güce sahip ya. Nasıl hayvanımsı bir güç bizi bekliyor? Beni en çok heyecanlandıran da bu.