Üye silindi 1004
Oroçi sevenlerin arasına girme koca kafalı yılan.Bu kadar yürekten çağırma beni Kaido,bir gece ansızın...Lan oroçi çık aradan.
-Oden

Aman çabuk 9 Kın gelmeden!!Efsanevi saat, aslında kazanda geçen süre de değilmiş. @Yubashiri-sama![]()

Oroçi sevenlerin arasına girme koca kafalı yılan.Bu kadar yürekten çağırma beni Kaido,bir gece ansızın...Lan oroçi çık aradan.
-Oden

Aman çabuk 9 Kın gelmeden!!Efsanevi saat, aslında kazanda geçen süre de değilmiş. @Yubashiri-sama![]()

O gazla fırlatmış 9 kını. Wano dışına uçmuşlar.Aman çabuk 9 Kın gelmeden!!![]()

Artık nasıl bir gazla fırlattıysa vücudu iflas etti.O gazla fırlatmış 9 kını. Wano dışına uçmuşlar.![]()

Kaido artık Oden'i düşünüp düşünüp içiyor demek ki. Adamlarını da onu anmak için vurup uçuruyor.Artık nasıl bir gazla fırlattıysa vücudu iflas etti.![]()

O 5 yıllık danstan sonra Oden>WB olmuş demek ki. Yubashiri-sama yine haklı çıktı.Oden çok boş yapmış la! Şimdi Beyazbıyık istese Kaidoyu deşemeyecek miydi?
Bu ''beni beni Bihterini'' kıvamındaki konuşmaları gelen yanlış bir spoiler olarak görmek istiyorum.

Pratik yaptı diyorsun yaniO 5 yıllık danstan sonra Oden>WB olmuş demek ki. Yubashiri-sama yine haklı çıktı.![]()

Ohaaa çabuk kendini banla terbiyesiz adam!!!Efsanevi saat, aslında kazanda geçen süre de değilmiş. @Yubashiri-sama![]()
Ohaaa burası hollanda değil kardeşim, burası Türkiye Kendine gel! Bunuda banlayın lütfen.Aslında Kaido ve Oden arasında yasak aşk vardı.
Orochi'nin Wano'yu yok etmek dışında bir görevi daha vardı. Orochi tüm ülkenin Tinder app'i gibi bir adamdı. Oden'le Kaido'yu birbirlerine eşledi. Sarayda ilk defa bir araya geldiklerinde iki tarafta ne yapacağını şaşırmıştı. Orochi ortaya çıkan cinsel gerilimden dolayı kendini bariyerin arkasına atıverdi. Öyle bir gerilim yaşandı yani.
Kaido'yla Oden'in ağzından birebir yazıyorum yaşananları.
Oden: Ama senin sakalın yok???
Kaido: Ne olmuş yani sakalım yoksa?
Oden: Ben senelerce Roger ve Edward'la gezdim oğlum! Sırma gibiydiler sırma!!
Kaido: Bana beş yıl ver sana sakalın kralını bırakayım. Edward'la Roger'ı unutturcam sana.
Kaido: Beş yıl boyunca dans et tabii. Sen dans ettikçe gürleşsin sakallarım.
Tabi Wano halkı maço ve ataerkil bir toplum olduğundan Kaido ve Oden'in ilişkisini sindiremedi. Oden, Kaido için kendini feda etti. Kaido neden alkolik oldu sanıyorsunuz?
Ohaaa ahlak falan kalmamış, hikayeli anlatıma destek veriliyor resmen! Bunuda banlayın lütfen.Çok hoş gidiyorsun devam et
Ohaaa Çoluğu çocuğu artık bu siteden uzak tutmak lazım. Töbeler olsun! Bir banda buraya lütfen.Oden : Parmak uçlarınla tutma, bana sahip çık...
Kaido: Üzgünüm.......
Şaka bir tarafa cidden düzenli dans vücudu baya geliştiren bir şey.O 5 yıllık danstan sonra Oden>WB olmuş demek ki. Yubashiri-sama yine haklı çıktı.![]()
Beş yıl boyunca dans etmek az buz bir şey değil. Oden baya fizik kasmıştır. 
İşte Oden çok geliştiği için Kaido kılıç tokuşturma fırsatı bile bulamadı. Tokuştursalardı bölünürdü.Pratik yaptı diyorsun yani
Bir yeri göğü neyin bölselerdi bari![]()

Senin için fesat.Ohaaa çabuk kendini banla terbiyesiz adam!!!

Derisi bile kalınlaşmış baksana. Yanmıyor.Şaka bir tarafa cidden düzenli dans vücudu baya geliştiren bir şey.Beş yıl boyunca dans etmek az buz bir şey değil. Oden baya fizik kasmıştır.
![]()

Yetiş ya Luffy!Senin için fesat.![]()