Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 971 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 kahpe Kaido
Derler ki kavgaya gideceksen yanında kahpe birini de götür
Havada
Karada
Denizde
Ondan daha kahpesini bulamazsın

Adamım, yonkoyum diye de ortalıkta dolaşıyor
Ula Luffy bile bir mal olmasına rağmen direk dalıyor

Odenin gerekçesi kendisine kalsın
Her ne olursa olsun, kaidonun kahpeliğinden daha onurlu olduğu kesin:bilmem:

Orası öyle. Ama şu an büyük patladı yani.
Neyi patlamış? Adam Oden'le aynı güçte değil diye, tüm planını, tüm amaçlarını çöpe mi atsın? Aynı mantıkla bizim tayfa da Kaido'yu yenmek için milletten yardım alacak. Hakkıyla yenemiyorlar diye zulüme dur demesinler mi?

Kaido hedefi olan kötü bir karakterin ne yapması gerekiyorsa onları yapıyor. Oda da bilerek kötü gösteriyor. Bizden nefret ettirmeye de çalışıyor.

Oden ile denk çizse, Kaido adam akıllı yense, hiç üçkağıt yapmasa millet soğumayacak aksine daha çok sevecekti. Bu yönden de bak. Oda nefret edelim diye uğraşıyor.

Büyük ihtimalle Kaido gene sözünü tutmayacak. Oden o şeyi taşıyacak ama Kaido yaşamasına izin vermeyecek. Niye yaşamasına izin versin ki zaten? Oden kendisini gelip indirsin diye mi?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
FB'de gene gram bir mantık yok. Oden niye gene anlaşıyor? Niye yardım istemiyor kimseden? Niye elinde 2 tane dandik kelepçe varken tekrar şansını denemiyor? Oda gene çizdim üstüne çok düşünmeyin diye takılıyor bizimle. Normalde Oden gibi üst seviye adama şu çorbadan bir şey olmaz. :D Roger'ın saldırısına ölmeyen adam, sıcak suya ölecek.

Shinobu'ya hain dediniz, kadının hası çıktı.
Kaido'ya delikanlı dediniz, kalleşin teki çıktı.

Kaido, Oden'den aldığı yaralarını iyileştirmeye çalışırken ve Orochi denen yılanla birlikte içerken; Oden, sevdiklerini kurtarmak için kaynar kazanlarda yanıyor.

Oden'i seviyorum.

Neyi patlamış? Adam Oden'le aynı güçte değil diye, tüm planını, tüm amaçlarını çöpe mi atsın? Aynı mantıkla bizim tayfa da Kaido'yu yenmek için milletten yardım alacak. Hakkıyla yenemiyorlar diye zulüme dur demesinler mi?
Nasıl neyi patlamış? Teke tek de kahpelik yapıyor daha neyi patlayacak. Amaç diyorsun da adam bildiğin oroçi gibi bir çöpe muhtaç kalmış bu da kötü, bir patlama da bu.

Bizimkiler ile bu olayın zaten alakası yok. Bizimkilerin ben bir yerlere kalleşçe çöktüklerini hiç görmedim o yüzden aynı muahabbet olmuyor.
Kaido hedefi olan kötü bir karakterin ne yapması gerekiyorsa onları yapıyor. Oda da bilerek kötü gösteriyor. Bizden nefret ettirmeye de çalışıyor.

Oden ile denk çizse, Kaido adam akıllı yense, hiç üçkağıt yapmasa millet soğumayacak aksine daha çok sevecekti. Bu yönden de bak. Oda nefret edelim diye uğraşıyor.
Oda nefret ettirmek için yaptırıyor diye patlamamış mı oluyor yani? Bildiğin namına gölge düştü adamın. Nefret ettirmenin mantığı da bu zaten. Namına yakışmayan bir hareket yaptı çöp Kaido ve patlamış oldu. Bunu Oda şu mantıkla yaptı diye yok mu sayalım? Tek tekse Kaido alır, almış mı? Hayır. Kalleşlik yapıp başkalarına muhtaç kalmış mı? Evet. Boom patladı :D
Büyük ihtimalle Kaido gene sözünü tutmayacak. Oden o şeyi taşıyacak ama Kaido yaşamasına izin vermeyecek. Niye yaşamasına izin versin ki zaten? Oden kendisini gelip indirsin diye mi?
Bir düşmanın yaşamasına izin verip vermemek ayrı bir şey. Burada ki olay şu; Sen bu adam ile düzgünce dövüşür alırsın sonra istediğini yaparsın ama Odenin nasıl bu durumlara düştüğü belli. Yani Kaido’ya dediklerim de bir yanlış görmüyorum ben. Zaten sadece ben değil bir çok kişi Kaido için böyle düşünüyor zaten bu fb’de olanlardan dolayı. Yani olmayan bir şey söylemedim.

FB'de gene gram bir mantık yok. Oden niye gene anlaşıyor? Niye yardım istemiyor kimseden? Niye elinde 2 tane dandik kelepçe varken tekrar şansını denemiyor? Oda gene çizdim üstüne çok düşünmeyin diye takılıyor bizimle. Normalde Oden gibi üst seviye adama şu çorbadan bir şey olmaz. :D Roger'ın saldırısına ölmeyen adam, sıcak suya ölecek.
Buna bir şey diyemem. Klasik Oda hareketleri bunlar. Maalesef böyle bir adam Oda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık