Bu Kaido leşin de leşi. BM bunun yanında pırlanta.Doğru evet öyleymiş ağaçtan fark etmedim.
Güç ve karakter konusunda beklentiyi veremedi Kaido. BM'ye yakışıyordu arkadan iş çevirmek ama Kaido'dan ne bekliyorduk ne bulduk..
Bu Kaido leşin de leşi. BM bunun yanında pırlanta.Doğru evet öyleymiş ağaçtan fark etmedim.
Güç ve karakter konusunda beklentiyi veremedi Kaido. BM'ye yakışıyordu arkadan iş çevirmek ama Kaido'dan ne bekliyorduk ne bulduk..
Yalnız bu durumda Orochi değil, direkt Kaido mu tehdit etmiş Oden'i esirler ile? Kaido gittikçe batıyor. Adam sayısı falan da değil mevzu. Orada 1vs1'de alamamış mı?Oden en azından denemiş Kaidoya dalmayi önceden. Güzel güzel
BM nin tek derdi yemek en azından, bunun neyin peşinde olduğu da belli değil. Ölmek için büyük bir savaş çıkarmak istiyor dendi derisini yüzecek adamdan korkup 5 yıl yalan söylemiş bir tip çıktı. Tamamen leş ötesi bir karakter orochi ile aynı tipte çizmesini isterdim kaido'yu. O karaktere o tasarım yakışır tipine bakan adam sanıyor.Bu Kaido leşin de leşi. BM bunun yanında pırlanta.
Ölmek istediği falan yok bunun ya. Arada bir kafası gidiyor işte. Canı sıkılıyor, aksiyon arıyor. Bu da KK olmak istiyordur kesin.BM nin tek derdi yemek en azından, bunun neyin peşinde olduğu da belli değil. Ölmek için büyük bir savaş çıkarmak istiyor dendi derisini yüzecek adamdan korkup 5 yıl yalan söylemiş bir tip çıktı. Tamamen leş ötesi bir karakter orochi ile aynı tipte çizmesini isterdim kaido'yu. O karaktere o tasarım yakışır tipine bakan adam sanıyor.
Şuna + güzel yorum.Millet hala kaido ölmek istiyordu yok büyük savaş çıkarmak istiyor yok şu yok bu diyor yav olay günümüz'den kaç yıl önce geçiyor ? 20 - 30 ? hele o ara da ne oldu onu bi öğrenelim kaido o zaman da mı ölümsüzdü yoksa sonradan mı ölümsüz oldu ? o zaman ki gücü ile şuan ki gücü arasın da ne fark var bi görelim luffy 2 yıl önce nasıldı 2 yıl sonra nasıl olduydu şimdi nasıl oldu görüyoruz hele bi zaman geçsin adam o ara ne yaşadı da yonkou oldu bi görelim .
Bandaj var.En son sake içtikleri sahnede Kaido'nun yarası yok? Bandaj mı var tam anlaşılmıyor.