Troll ne la böyle savunma mı olur, güzel güzel yalvarıyor işte, hatta bir daha etmem de diyorTrolldü sanki o yaw. Neyse bölüm çıkınca netleşir. Umarım yalvarmamıştır
Troll ne la böyle savunma mı olur, güzel güzel yalvarıyor işte, hatta bir daha etmem de diyorTrolldü sanki o yaw. Neyse bölüm çıkınca netleşir. Umarım yalvarmamıştır
İnanılmaz. Roger'ı salla adamlar dağılıyor zaten. Fakat Beyazsakal olmadan Wano'yu açıp ne yapacak cidden? Dünya Hükumetine peşkeş çekecek ülkeyi. Beyazsakal'ın himayesi olmadan yol alabileceğini düşünecek kadar salak.Ben halledicem deyip WB'nin Roger'ın teklifini geri çevirip, maymuna dönmesi:
Wano'nun kapısı açtıktan sonra davet etmeyi planlıyordur belki Dünya Hükümeti ile birlikte dddD
Oden de Luffy gibi gevşek olabiliyor. O tarz bir sahneyse şaşırmam yani. Demek istediğim o.Trolldü sanki o yaw. Neyse bölüm çıkınca netleşir. Umarım yalvarmamıştır
Korsan veya lord ne fark ediyor sen burda yorum yazmaya gelirken mantığını nereye bırakıyorsun?Luffy ana karakter asıl onun yapması çok daha saçma değil mi?Ben korsan kral olacak adamım deyip yalvarmak normal o bir korsan ama ailesi için sevdikleri için koskoca bir ülke için endişelenen adam yapınca anormal.Neyse oden yaşıyor çıksında sözünü tut seriyi bırak bizde senden kurtulalım artık.Luffy korsan. Oden bir toprağın lordu. Yeterli olmuştur umarım.
Korsan veya lord ne fark ediyor sen burda yorum yazmaya gelirken mantığını nereye bırakıyorsun?Luffy ana karakter asıl onun yapması çok daha saçma değil mi?Ben korsan kral olacak adamım deyip yalvarmak normal o bir korsan ama ailesi için sevdikleri için koskoca bir ülke için endişelenen adam yapınca anormal.Neyse oden yaşıyor çıksında sözünü tut seriyi bırak bizde senden kurtulalım artık.
Ben de ona takıldım. Sürpriz bozulmasın diye öyle bir işgüzarlık yaptılar galiba.Bugün spoilerler neden sadece metin olarak geliyor ya? Sinir oldum. 2 resim atın.
Önemli olan şeyler yazılarda olduğu için herhalde?Bugün spoilerler neden sadece metin olarak geliyor ya? Sinir oldum. 2 resim atın.
Umarım ölmemiştir ve senden kurtulalım artık.Bir insan düşünün serideki neredeyse herşeye tepkili olsun ve neredeyse her karakterden nefret etsin.Seni çok merak ediyorum ya cidden gerçek hayatta nasıl birisin