Roci fb'sini sevmeyenler utansın!
Sıcak su diyip küçümsüyorlar diyorsun Akainu'nun magmasını küçümseyen de sensin. Akainu'nun savaştığı adada bile bizimkiler sıcaktan eriyordu.Sıcak su diyip küçümsüyorlar da 6. kat işkencesi bu.Birde onları sadece sokup çıkarıyorlar.Ses çıkarmadıkları bilinen Ace,Croco,Jinbe vardı bilgisi verilmişti.Başka bilgi var mıydı ?
Roci fbsini sevmeyende vicdan ararım. Kimse kusura bakmasın.Roci fb'sini sevmeyenler utansın!
Hâlâ sevmiyorum. Oden fb > Rosi fbdirRoci fb'sini sevmeyenler utansın!
Roci fbsi ne yaw...... 10 tane roci fbsine değişmem şu fbyi. Oden'e rağmen.....Roci fb'sini sevmeyenler utansın!
Ben magmayı küçümsüyorum mu dedim hiç.Adamın seviyesini abartıyorlar ona yazıyorum.Adamın seviyesiyle magma meyvesi apayrı şeyler.Sıcak su diyip küçümsüyorlar diyorsun Akainu'nun magmasını küçümseyen de sensin. Akainu'nun savaştığı adada bile bizimkiler sıcaktan eriyordu.
Güçlü olan karakterlerden kim ölür söylesene. ID milleti sıcak suya sokuyorlardı. Croc, Jinbe ve Ace sesini bile çıkarmamış. Şimdi görüyoruz ki Oden sıcak suda ölmüş. Yapma...Öyle yazma ölecek karakterler vardır. @Millennium Wizard değil mi? Xd
6. kat işkencesi değil giren herkese yapıyorlar. Pek çok kişinin dayanamıdığı söyleniyor. Hiç etkilenmeyen, ses çıkarmayan kişilerin ise Crocodile, Jinbe ve Ace olduğu söyleniyor.Sıcak su diyip küçümsüyorlar da 6. kat işkencesi bu.Birde onları sadece sokup çıkarıyorlar.Ses çıkarmadıkları bilinen Ace,Croco,Jinbe vardı bilgisi verilmişti.Başka bilgi var mıydı ?
@William cutting Meyve kapalıyken ölmez ölmesin diye açmamışlardır zaten.
Kanka ne diyorsun? Monet'in yüzü ve Luffy'nin yüzü aynı gibi troll mü bu sahnede? Yani Monet korkmadı diyebilir miyiz?Yakalarım ben.
Laubali üslup derken? Ben hep senle böyle konuşuyorum. Aramızda güzle bir ilişki gibiydi neden şimdi kızdın ki? Hem geçen ki Zoro tartışmamız da senin tkaındığın tavırdan daha güzel ve ılımlı bence benim ki alpa :d