Nami yeri geldi mi korkudan bayılacak iradede bir tip ama yonkou h.hakisine bayılmıyorNami iradesi zayıf biri mi? Nami'yi kimse bayıltamaz.
Nami yeri geldi mi korkudan bayılacak iradede bir tip ama yonkou h.hakisine bayılmıyorNami iradesi zayıf biri mi? Nami'yi kimse bayıltamaz.
Harbiden ne olacak merakla bekliyorum. Olay pek basit bir şey olmayacak gibi.Koş, Gotti, Koş! Heyecan dorukta, bakalım Yenge kurtalabilecek mi yoksa ikinci bir MF mi göreceğiz
Vardı diye hatırlıyorum hatta ( bariyerimi nasıl aştı diye şaşırıyordu)Orada önünde bariyer yok çünkü. Yerde yattığı yerde kolunu uzatıp tutuyor yakasından. Tutabilecek ama vuramayacak, çok mantıksız olur.
Ne ( öyle bi sahne mi var )Linlin Nami'yi bayıltamıyor.
BencedeBayılırdı.
Bu dediğin ne alaka onu anlamadım. Korkmak ayrı korkuya karşı gelmek ayrı şeyler, Nami gayet cesur bir karakter. Luffy'nin yanında yonko ordusuna kafa atıyor ula kız. Ne iradesinden bahsediyorsun? Bizim sitede milletin "irade" anlayışı harbi bi ilginç.Nami yeri geldi mi korkudan bayılacak iradede bir tip ama yonkou h.hakisine bayılmıyor
Valla mangada öyle bir şey var mı hatırlamıyorum. Lakin animede öyle bir sahne yok.Vardı diye hatırlıyorum hatta ( bariyerimi nasıl aştı diye şaşırıyordu)
Ne ( öyle bi sahne mi var )
Bencede
Şu an niye salmadı hatta salmışta olabilir. ( h. haki saldıktan sonra kaido gelmiş olabilir mi )Bayılırdı.
Bakalım ya merak ettimValla mangada öyle bir şey var mı hatırlamıyorum. Lakin animede öyle bir sahne yok.
Bekleyip görelim o zaman :dYok.... Ama neden olmasın :d
Yok gibi ama saçma bi geçiş sahnesiValla mangada öyle bir şey var mı hatırlamıyorum. Lakin animede öyle bir sahne yok.
Bellamy kolunu bariyerin yanından uzatıyor.Vardı diye hatırlıyorum hatta ( bariyerimi nasıl aştı diye şaşırıyordu)
Ne ( öyle bi sahne mi var )
Bencede