Ne fbymiş arkadaş bitmiyor.Peros'un şekeri bile bu kadar yapışkan değildir yahu.Yapıştı gitmiyor
Kurulduğundan beri ve hala böyleyiz ne yazıkki.Şimdiki zaman için mi diyorsun bunu yoksa yakın tarih ile ilgili birşey mi?
Oden'de ya da başka bir karakter de Law kadar değil bana.Law'a ben de üzülürüm ama bir Oden kadar değil.
Kanserli bebelere topluyordur belki, çok yargılayıcısın mehHain Kanjurodur, kadınların saçını toplayan adamdan her şeyi beklerim.
Ya ben Lawı pek sevmem ama nedense onun geçmişe dönüşü Odeninkinden çok daha güzel geldi bana. Nedense Odenin hikayesi beni bir türlü sarmadı keşke Hasırşapkalar dan biriyle bağlasaydı Wano hikayesini.Oden'de ya da başka bir karakter de Law kadar değil bana.
Başka ölümlere bende üzülürüm. Oden'in o bağırışında mesela animede gördüğüm zaman daha çok üzülürüm.
Ama ben Law fanıyım Law. Tabi ki en çok ağlayıp kasıp kavuracağım Law olacak. Karakteri benimsedim, sevdim. Ondan ötesi yok bana.
O firçası varya elinde ona kullanıyordur büyük ihtimal lakin buna at kılıda kullanabilirdi yani adam bariz ağır sapık, şu kuzuların sessizliğindeki kadınları kuyuya atan eleman gibi.Hain Kanjurodur, kadınların saçını toplayan adamdan her şeyi beklerim.
O zaman helal ona xdKanserli bebelere topluyordur belki, çok yargılayıcısın meh
Aahah aynen Wanodaki erkeklerinde saçı uzun ha yok illa kadın saçı xdO firçası varya elinde ona kullanıyordur büyük ihtimal lakin buna at kılıda kullanabilirdi yani adam bariz ağır sapık, şu kuzuların sessizliğindeki kadınları kuyuya atan eleman gibi.