Kisameeeee!!! :S5 10 bölüme hazırlanın. Zoro tayfa ve wano için kendini feda edecek.
Kisameeeee!!! :S5 10 bölüme hazırlanın. Zoro tayfa ve wano için kendini feda edecek.
Niye hatırlatıyorsun yav:/Zorocular: Ohaaa Oden ile Zoro çok benziyor. Oden ne yapmışsa Zoro onu da yapacak. Kaido'yu yaracak. Kral haki salacak. Onun kılıcını da aldı zaten. 9 kına liderlik de edecek.
Bu bölümü gören Zoro'cular:
-Noooooooooooooo
Olm bune skkskskjs5 10 bölüme hazırlanın. Zoro tayfa ve wano için kendini feda edecek.
Dediğin gibi Oden'e her yönden benziyor.5 10 bölüme hazırlanın. Zoro tayfa ve wano için kendini feda edecek.
Yalnız Oden'in dans figürleri çok daha sağlam. Kollarını aktif kullanıyor.Dediğin gibi Oden'e her yönden benziyor.
O iki kılıç dansı işte Zoroda üç kılıç dansı var ama ben yakıştıramıyorum Zoroya şahsen yapmamalıydı.Yalnız Oden'in dans figürleri çok daha sağlam. Kollarını aktif kullanıyor.
Sen diyince tekrar baktım.Yalnız Oden'in dans figürleri çok daha sağlam. Kollarını aktif kullanıyor.
Anladım hocam. Bu bölüm içim söylenenleri hak etmediği ortaya çıksa bile önceki bölümlerden yeterince hak etti ona sayılsın demek istedim ben de : ))Ben yarın çıkacak bölümden bahsettim yalnız.
Killer yerine Zoro'nun yemesi lazımdı.Bence de birileri smilry meyvesi yesin Robin ya da Zoro uygun, peluşun işi olmayınca iyileştirir.. En kötü Law var onu geçtik Marco gelecek..