Çorba reyizin başına ne gelmiş lan öyle......
Ooo hadi yaşadık. Denjiro çok sağlam olmuş ya.
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruzGördüm. Hadi bakalım ne çıkacak taşın altından.
Yaptıklarımdan pişman değilim ha, aklım hala yapmadıklarım daBen bugün yazdıklarının hepsini SS alıcam. Biz bu günü unutmatız reis.
Ahahaha, aynen öyle.Valla kanka dönerse buradan helal olsun zira Oden için şu an durum bu
undefined
Sebebi önemli. Sebebini söyler illaki.Tam anlamıyla göremeyiz sanırım. 5 yıl şöyle oldu böyle oldu denir... Aynı en son işte Roger İle Wb nin 3 gün kapışması gibi...
Ya kyoshiro yada bu koushirouAhahaha, aynen öyle.
Sebebi önemli. Sebebini söyler illaki.
Ben hala Denjiro=Kyoshiro diyorum bu arada.
Sanji'nin luffy'i dövmesini haklı bulanlarla tartışıyordum çok güzel manipüle etmişsin 2 ayrı konudaki 2 ayrı tartışma konusunu.Sanji'yi sadece sevdiklerinden dolayı bir gerekçe göstermeksizin savunmayı eleştiririm elbette.Burada ise durum çok daha farklı,göklere çıkarılan oden tek bir hatasından dolayı siliniyor direk.Bunu da eleştiririm.Sebebi ise şu;Yok ucu dokunduğundan değil sen kendi aklınca Sanji'yi o dönem savunanlara gömüyordun ya yanlış mı hatırlıyorum Sanji'nin yaptıkları hatalara rağmen körü körüne savunuyordunuz diyordun? Yanlışlarını görüp gömemiyorsunuza getiriyordun şimdide Oden'in yaptığı şeyleri yanlış olarak nitelendirenlere niye adamı gömüyorsunuz siz bu adamı savunmadınız mı diyorsun bence burada bir dönen varsa sensin ümmet olarak kimse senin hızına yetişemez reis
Hala Odenci miyiz reis?Bölüm iyi, merak etmeyin. Bana güvenin.