Aynen öyle traomTeknikler benzese de ayrıldıkları nokta da bu. Ne olursa olsun tehditlere boyun eğecek karakter değil bizimkiler.
Aynen öyle traomTeknikler benzese de ayrıldıkları nokta da bu. Ne olursa olsun tehditlere boyun eğecek karakter değil bizimkiler.
Ha sana da ucu ordan dokundu,anladım.Yok be ne acısı Sanji konusunda fikirlerin bu konu ile örtüşmüyor ondan dolayı.
Bir kez daha gurur duydum, bizimkilerle.Aynen öyle traom
Üzüldüm Oden'e, gücüyle çözebileceği bir sorun değil karşısına çıkan.Geçen haftaki spoiler gibi mi olacak yoksa sonu?
Aha Bursadan gol haberi geldiBölümde büyük dram var. Detaylar yavaşça geliyor. Oden'e küfür etmeyin bence.
Ahaha cuk oturduAha Bursadan gol haberi geldi
Dur traom yine bir şeyler oluyor. Allahım kafam artık One Piece’i kaldırmıyorBir kez daha gurur duydum, bizimkilerle.
Abi ben dedim, bölümü okumadan coşmayalım dedim ama yok, tutamıyoruz kendimizi. Neyse, bölüm çıkınca değerlendiririz. Ben senin yorumuna güveniyorum tabii. İçime bir su serptin şu an. Şu güzelim karakter ve hikaye çöp olmasın.Üzüldüm Oden'e, gücüyle çözebileceği bir sorun değil karşısına çıkan.
Yok ucu dokunduğundan değil sen kendi aklınca Sanji'yi o dönem savunanlara gömüyordun ya yanlış mı hatırlıyorum Sanji'nin yaptıkları hatalara rağmen körü körüne savunuyordunuz diyordun? Yanlışlarını görüp gömemiyorsunuza getiriyordun şimdide Oden'in yaptığı şeyleri yanlış olarak nitelendirenlere niye adamı gömüyorsunuz siz bu adamı savunmadınız mı diyorsun bence burada bir dönen varsa sensin ümmet olarak kimse senin hızına yetişemez reisHa sana da ucu ordan dokundu,anladım.