Onu bırak Nami nin bile Orochi ye yildirim yedirmisliği var.Usopp bile su 9 kından daha faydalıdır.
Onu bırak Nami nin bile Orochi ye yildirim yedirmisliği var.Usopp bile su 9 kından daha faydalıdır.
Şeyde olabilir üretilen ilk smiley i Oden üstünde denemesi yapılmışta olabilir, senin dediğinde mantıklı..Oden'in gülme sebebi Smile değil bence.
Dansı somurta somurta yapsa anlamı olmayacağı için gülerek yapıyor işte. Eğleniyor ve mutlu imajı veriyor.
Oda bitmiş. Klon meyvesine ses etmedik gökten Bari Bari no Mi indi şimdi de. Bu paçavrayı sadece alışkanlıktan okurum artık...@Kuroro
Geçmiş olsun kardeş.
Vallahi de billahi de ne dönüyor anlamadım, yazılan şeylerin arkası o kadar boş.ki dolduramıyorumOden’in bariyeri aşamayan bir pirinç tarlası çiftçisi olduğunu anlatıyor. Vatanını bırakıp giden Oden iyi, ülkeyi çekip çeviren Orochi kötü.
Tavşan gibi kıstırmışlar Oden'i.Vallahi ben bi' bok anlamadım spoilerdan, ne anlatıyor tam olarak?
Vega yakalandıktan sonra hükumete geçiş yapıyor ama bu takvimi tam olarak bilmiyoruz. Projenin en son hali dünya hükumetinin elinde olabilir. CP'ye verilen ve Yeni Amirallere verilen meyveler sıfır yan etkili meyveler olabilir. Eğer Oden gerçekten smile yemişse bu da bir gizem olur ve Oda çok ilerde açıklar. Oden smile yemediyse zaten bir sorun yok yani yok derken Oden şu an baştan başa sorun ancak bu konuda değil : ))Morianın elinde kılıç var ilginç Yoksa Moria > Mihawk mı?
Vega da çift oynuyormuş hem hükümet hem yonkou