valla öyle :S oysa bunun için genel tartışma var. bence konuyla alakasız mesajları silebilirsinŞu bölümde konu yine nasıl Luffy'ye, Zoro'ya geldi?
valla öyle :S oysa bunun için genel tartışma var. bence konuyla alakasız mesajları silebilirsinŞu bölümde konu yine nasıl Luffy'ye, Zoro'ya geldi?
Fandasın getirdi konuyu oraya. Takılıyorlar eğlencesine sonra düşüp kafa göz yarıyorlar biz suçlu oluyoruz.Şu bölümde konu yine nasıl Luffy'ye, Zoro'ya geldi?
La ben şaka ile karışık yazdım. Hemen geldin beleş falan diye girdin olaya. Bir de beni mors etmiş gibi kendinle gelin güvey oluyorsun. Her konuya yetiş ya Luffy ya da yetiş ya Zoro yazan ben değilimFandasın getirdi konuyu oraya. Takılıyorlar eğlencesine sonra düşüp kafa göz yarıyorlar biz suçlu oluyoruz.
Her bölümde olan şeyler aslında. Bir yasak falan da yok da, sıkıldığım için yazdım öyle. :/valla öyle :S oysa bunun için genel tartışma var. bence konuyla alakasız mesajları silebilirsin
Kimin getirdiği önemli değil ya. İlk Luffy'den bahseden de sensin mesela. O da sana takılınca mevzu uzamış.Fandasın getirdi konuyu oraya. Takılıyorlar eğlencesine sonra düşüp kafa göz yarıyorlar biz suçlu oluyoruz.
Aynı şey değil.G4 bir otomatik silah gibi.Mermileri var haki olarak.Sıkıyorsun bitiyor.Ne kadar haki lazım olduğunu biliyorsan sorun yok.Formu kapat yoluna bak.Ayrıca hiçbir zaman haki üstüne kurulu olduğu söylenmedi.Dressrosa için sadece o haldeyken şu an çok haki harcıyor dendi.Dressrosa'ya özgü de olabilir.Luffy'nin G4 unun yakıtı haki diyorduk. Siz boşa beleşe power up diyordunuz. Şimdi bu yorumlar ironik olmuş. Fuji'nin ciddi olduğunda neler yapabileceğini az çok biliyoruz sana göre çok ciddi olsun. Bu yorumlarda ilerde değişir. Sonuçta eğriye zamanla doğru dediğinizi hep görüyoruz.
pica olayı nerde la hangi bölüm :S bi bakmak isterim.
Yetiş ya Luffy dedim. Kaido ve Orochi öyle ya da böyle Oden'i mahvetmisler. Bu hüzne o son verecek.Her bölümde olan şeyler aslında. Bir yasak falan da yok da, sıkıldığım için yazdım öyle. :/
Kimin getirdiği önemli değil ya. İlk Luffy'den bahseden de sensin mesela. O da sana takılınca mevzu uzamış.
Biraz Oden konuşun. Üzülüyoruz burada.