Oden yaşıyor ise herşey olabilir, mezarı gösterildimi hiç ben hatırlamıyorum.O tekten sonra Kaido'yu başkasına yedirirse hakkımı xelal etmem odaya......
Oden yaşıyor ise herşey olabilir, mezarı gösterildimi hiç ben hatırlamıyorum.O tekten sonra Kaido'yu başkasına yedirirse hakkımı xelal etmem odaya......
Narrator halk gözü ile en güçlü diye söylese de Kaido ile BM, Roger ve WB gibi denkler. Dediğin gibi doğru diyelim.Kaido en güçlü falan değil. Orada buradan çok daha net bir halk anlatımı vardı ancak karakterini sunumuna ilişkin "halkın gözünden Kaidou" anlatımı vardı. Foruma üye olduğumdan beri ısrarla bunu söylüyorum. Tabi aksi çıkabilir ama Kaido ve Oden'in durumu WB'nin Mihawk'ın ünvanı aynı değil. O gün şiddetle en güçlü Kaido diyenler bahsini BM'ye Shanks'e Teach'e yatıracak : ))
Burada da halkın gzündeki en güçlü adam bir anda dansöz oluyor vurgusu var.
En azından ben ikisi için de böyle düşünüyorum : ))
Değil. Hakili bir saldırı gelmeden Buggy kendini bölerse hakili saldırı işlememiş olur. Boşluğa haki dokundu diye Buggy'nin hasar alması daha mı mantıklı :d o zaman Katakuri'nin meyvesine de laf atmanız lazım. Sakazuki de Marineford'da bu olayı yaptı, ona da laf etmeniz lazım.Bariyer meyvesinin veya Buggy'nin meyvesinin hakili saldırılardan da etkilenmemesi serinin mantığına aykırı saçma sapan mevzulardır da oradaki olay zaten bu değil.
Dostum saldırı gelmeden logia savunması yapar gibi alanı boşluk bırakmak başka, saldırıyı yemesine rağmen ben zaten kesilmiyorum ki deyip hasar almamak başka. Benim dediğim şey darbeye maruz kalıp da etkilenmeme ihtimali zaten.Değil. Hakili bir saldırı gelmeden Buggy kendini bölerse hakili saldırı işlememiş olur. Boşluğa haki dokundu diye Buggy'nin hasar alması daha mı mantıklı :d o zaman Katakuri'nin meyvesine de laf atmanız lazım. Sakazuki de Marineford'da bu olayı yaptı, ona da laf etmeniz lazım.
Tamam da Buggy'nin meyvesi vücudunu ayırıp dağıtmasını sağlıyor. Buna haki ile parçalara dokunmadan nasıl hasar vermeyi bekliyorsun ki?Dostum saldırı gelmeden logia savunması yapar gibi alanı boşluk bırakmak başka, saldırıyı yemesine rağmen ben zaten kesilmiyorum ki deyip hasar almamak başka. Benim dediğim şey darbeye maruz kalıp da etkilenmeme ihtimali zaten.
Orada üç kişi de kürenin içinde. Sen daha sahneyi anlamışsın, bir de tartışmaya giriyorsun.Yaşlı adam bariyerin içinde değil, olsa Oden onu kesip çıkardı. Muhtemelen bariyerin yüzey alanı sınırlı. Devasa bir küre veya duvar yapılamayabilir ama bu diğer hususu ortadan kaldırmıyor. Hakiden etkilenmemesi hala saçma. Adam pat diye seni küreye alıyor ve çıkamıyorsun. Asıl böyle hakinin bir önemi kalmıyor. Ömrünü hakiyle tüketsen küreden çıkamazsın, hiç mantıklı değil açıkçası.
Haki gerçek bedene ulaşabiliyor diye açıklamalarında geçmişti.Eğer bu sadece logialar için geçerli olursa çok saçma olacak.Ayrım yapılması saçma yani.O gerçek bedene vurabiliyorlarsa hangi meyveyi yediğinin önemi yok.Luffy’e de ulaşıyorlar.Tabii Buggy o meyveyle sürekli temastan kaçabilecek şekilde kaçabiliyorsa problem kalmaz.Bin parçaya bölünüp gözlem hakiyle anında dağılmak gibi mesela.Dostum saldırı gelmeden logia savunması yapar gibi alanı boşluk bırakmak başka, saldırıyı yemesine rağmen ben zaten kesilmiyorum ki deyip hasar almamak başka. Benim dediğim şey darbeye maruz kalıp da etkilenmeme ihtimali zaten.
Ne dediğini tam anlamadım ama Buggy'nin meyvesinin süpersonik hızlarda kendi kendine ayrılıp saldırıyı boşluğa denk getirmek gibi bir olayı yoksa, hakili saldırılar ile Buggy'i kestinmi gene hiçbir şey olmamış gibi bölünmesi ama hasar alması lazım. Kan çıkar mesela o bölgeden zarar görür, olması gereken budur bana göreTamam da Buggy'nin meyvesi vücudunu ayırıp dağıtmasını sağlıyor. Buna haki ile parçalara dokunmadan nasıl hasar vermeyi bekliyorsun ki?
Narrator halk gözüyle anlatıyor. Wano halkı Oden'i öyle görüyor anlamında.Narrator gözü ile anlatilmiyor mu orada? Tıpkı Kaidonun en güçlü olduğuna dair tanıtılması gibi Kid vssinde.
Kaido da halk tarafından öyle biliniyordu
Sugar, Perona, Bonney gibi insanlarin meyvesi muhtemelen yonkoyu da etkiliyor. Meyveleri kişiye göre kismiyordur.Dostum saldırı gelmeden logia savunması yapar gibi alanı boşluk bırakmak başka, saldırıyı yemesine rağmen ben zaten kesilmiyorum ki deyip hasar almamak başka. Benim dediğim şey darbeye maruz kalıp da etkilenmeme ihtimali zaten.