Yüreğim parçalandı. Kalbim dayanmaz bu bölümü okumaya
One piece’in sonunda koskoca insanlar hüngür hüngür ağlayacağız...Duygusal bir kekoya bağladım....... Tayfanın şu modunu düşünemiyorum bile......
Son bölümü ıssız bir yerde okumak lazım. Çoluk çocuk ağlaaa boomer diye kafamıza taş atacak yoksa........One piece’in sonunda koskoca insanlar hüngür hüngür ağlayacağız...
Vay beeee!Detaya bak be, Ray, Roger’ın şapkayı almış. Ulan şu iki bölüm ciğer kalmayacak belli oldu :/
Çocuğum: Ne oldu? Neden ağlıyorsun baba?Son bölümü ıssız bir yerde okumak lazım. Çoluk çocuk ağlaaa boomer diye kafamıza taş atacak yoksa........
Ciğer kalmadı :/Vay beeee!
Ray gibi birisi kumar da kaybetmez. Kaybetse bile ödeme yapmaz.Rayleigh'nin şapkayı kumarda kaybetme ihtimali
Haklısın aslında bak mesela shanks kumar oynuyor ama kazanma ihtimali olana oynuyor. Wb kaybetmeye mahkum olduğu için yanlış ata oynuyor. Ray ise şapkayı ortaya koyup kumara giriyor sonra milleti soyup soğana çevirip kaçıyor. Tam çakal ya adamım benim savaşı da en güzel yerden izlemiştiRay gibi birisi kumar da kaybetmez. Kaybetse bile ödeme yapmaz.