Edit: Hatırlayamadım : ))Balıkadam adasında kırmızı kitabe var mıydı? yoksa rengi farklı mıydı?
Kayıp Olan Tek Kırmızı Pone. o olabilir.
Edit: Hatırlayamadım : ))Balıkadam adasında kırmızı kitabe var mıydı? yoksa rengi farklı mıydı?
Ben renklendirilmiş şeyleri beğenmiyorum pek. Siyah beyaz çok iyi oluyor.Bu da renkli hali Rogerin dursun burada
Bir tane yok muydu orada ya?Balıkadam adasında kırmızı kitabe var mıydı? yoksa rengi farklı mıydı?
Dört tane kırmızı var, onlarda Laugh Tale'yi gösteriyordu diye biliyorum. Bir tanesi Zou'da, diğer ikisi Bm ve Kaido'da, sonuncusunun da yeri belli değildi.Edit: Hatırlayamadım : ))
Bir tane yok muydu orada ya?
Kırmızılardan ilkini Zou'da gördük sanırım daha sonra Big mom dan brook aldı ikincisini,üçüncüsü de Wano'da çıkar.Edit: Hatırlayamadım : ))
Balıkadam adasında sadece Joy boy'un özür poneglyph'ini gördük.Diğerini bilmiyoruz ama Jinbei hikayesinde şöyle bir şey gördüm.Balıkadam adasında kırmızı kitabe var mıydı? yoksa rengi farklı mıydı?
Big Mom zaten sahip yol ponesine. Roger bu bölüm diyor alıp kactik diye.Kırmızılardan ilkini Zou'da gördük sanırım daha sonra Big mom dan brook aldı ikincisini,üçüncüsü de Wano'da çıkar.
Bence bunu Big mom almış olabilir balıkadam adasına hükmetti çünkü.
Tamam o zmn karıştırmışım.Big Mom zaten sahip yol ponesine. Roger bu bölüm diyor alıp kactik diye.