Meşhur kılıç koklama mevzusunu söylediği zamanları hatırlıyorum da. Kılıç lobisi kudurmuştu. ::@killz0ne beğenmediyse net kötü bölümdür. Adamın ağzından çıkan her kelime trend oluyor. Bu adam yanılıyor olamaz. Flashback eşittir pişmanlık.
Meşhur kılıç koklama mevzusunu söylediği zamanları hatırlıyorum da. Kılıç lobisi kudurmuştu. ::@killz0ne beğenmediyse net kötü bölümdür. Adamın ağzından çıkan her kelime trend oluyor. Bu adam yanılıyor olamaz. Flashback eşittir pişmanlık.
Kapakta Usopp yenilmiş belli ki, kimse onunla ilgilenmiyor da şu kartların anlamlarına bakalım bir.Ben de onu yazacaktım. Tam teorilik kapak. Tüm tayfa var ve kartlar var.
Anlamlarına bakmak lazım, evet.Kapakta Usopp yenilmiş belli ki, kimse onunla ilgilenmiyor da şu kartların anlamlarına bakalım bir.
Big Mom bahsi da var anlatiyor RogerOha Shanks, Buggy, Tom ve Franky'ler dışında pedro'nun olayı, balıkadam adasındaki Nuh'un gemisini taşıyan balıkların sesini duyma olayı, Shiraoshinin babası falan hepsini bir bölüme sığdırmış herif
vay anam vayBig Mom da var anlatiyor Roger
Acaba Go oyunu olabilir mi diye düşündüm. Uzak doğuluların meşhur oyunlarından. Üzerinde tarot benzeri resimler oluyor. Hem tarot hem de go kartlarının anlamı var mı bakacağım.Anlamlarına bakmak lazım, evet.
İlk filmde açıklandı canon bilgi olarak. Oda öyle istemiş.Buggy Usopp'un yakalandığı amansız bu adaya çıkarsam ölürüm hastalığına yakalanmış olmalı. Umarım Usopp'un hastalığı bu adaya vardıklarında nüksetmez ve döngüyü kırar.
Oden'in şu fabrika bacalarıyla olan sahnesini anlamadım. Acaba Wano'ya kısa süre geri döndükleri yer mi bu? Ve o şekilde arkasını dönmesi falan, Roger'a yardım etmeliyim, Wano bekleyebilir falan mı diyor orda ne diyor?
Hazineye karşı bakıp bakıp gülmeleri hoşmuş. Bu son adanın ismini/"Laugh Tale" ilk şu filmde mi açıklamışlardı yoksa öncesinde birisinin teorisi miydi? Eğer filmde ilk kez duyduysak Allah belalarını versin böyle spoiler mı verilir şrfszler.