Vay arkadaş sabah çay içerken okurdum ama dayanamadım bu saatte okudum harika bir bölüm daha
Eğer tren çarpmasından hafıza kaybettirirse daha büyük fiyasko olur. Ki tren çarpmasından da olmasın bi zahmet.Daha önce sabo ve anada aynı şeyi yaptı.Serinin en kötü en soğutan olayları belki de bu iki muabbet. Seriden cidden soğurum. Ana olayında seriden koptum bu flashbackler topladı.Umarım geçiştirmez ve bu sefer düzgün toplar.Geçirdiği tren kazasından sonra belki unutmuştur.
Gördüğüm kadarı ile Franky Oden dışında kimse ile muhattap olmuyor. Odenle de adını bilecek kadar konuşmuyor.Eğer tren çarpmasından hafıza kaybettirirse daha büyük fiyasko olur. Ki tren çarpmasından da olmasın bi zahmet.Daha önce sabo ve anada aynı şeyi yaptı.Serinin en kötü en soğutan olayları belki de bu iki muabbet. Seriden cidden soğurum. Ana olayında seriden koptum bu flashbackler topladı.Umarım geçiştirmez ve bu sefer düzgün toplar.
Franky ortamdan uzakta kendi dünyasında takılıyor gibi. Oden sahibi yok diye gitmiş ilgilenmiş. WB abisinden böyle görmüş nihayetinde. Anlaşılan Franky kimseyle tanışmamış. Sadece ilerde Oden'in fotosunu görüp adam sen miydin diye ağlayacak yine. : ))Eğer tren çarpmasından hafıza kaybettirirse daha büyük fiyasko olur. Ki tren çarpmasından da olmasın bi zahmet.Daha önce sabo ve anada aynı şeyi yaptı.Serinin en kötü en soğutan olayları belki de bu iki muabbet. Seriden cidden soğurum. Ana olayında seriden koptum bu flashbackler topladı.Umarım geçiştirmez ve bu sefer düzgün toplar.
Ada yok edebilecek 5 adam o lanet koprunun altindan usluca gecmis demek