Tamam.Law ile Zoro'yu kıyaslamak bile yanlış birisi Luffy'nin ortağı diğeri yancısı. Roger ile WB gibi Luffy ile Law.
Tamam.Law ile Zoro'yu kıyaslamak bile yanlış birisi Luffy'nin ortağı diğeri yancısı. Roger ile WB gibi Luffy ile Law.
Bu olayın altından ilginç şeyler çıkacağı kesin.Doğru hükümet deneyi olabilir belki.Bana hükümetin çocuk deney ürünü olup da oradan kaçmış olabilir gibi geliyor. Başka da bir ihtimal aklıma şimdilik gelmedi.
Zaten ömrü olmadığı için de hepsini orada bıraktım gidin alın demiş.Hazine önceden de varmış yani. Roger de o hazineyi istiyor. O adaya ulaşınca Korsan Kral olmuş işte.
Zoro çıkacak o.Yahu hyori zaten doğmuştu. Rogerın gemisinde doğan kim? Odenin 3. bir çocuğu mu var? Çeviri hatası mı nedir?
O kısımda bir hata olduğu belli.Yahu hyori zaten doğmuştu. Rogerın gemisinde doğan kim? Odenin 3. bir çocuğu mu var? Çeviri hatası mı nedir?
Aynen öyle. Hazine neyse artık, orada bırakmasının bir sebebi olmalı. Altın falan değildir yani.Zaten ömrü olmadığı için de hepsini orada bıraktım gidin alın demiş.